Вівторок, 30.04.24, 23:23
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Джерела » Мультфільми » Ewoks - s2e08 - Night of the Stranger (Ніч Незнайомця)
Ewoks - s2e08 - Night of the Stranger
BigErnyДата: Середа, 19.09.12, 01:29 | Повідомлення # 1
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Нарешті, перша серія в сезоні, яку було цікаво дивитися.
Коли інші місяці вистроюються в ряд, над Ендором відкривається розлом в інший вимір. Логрей знав це, тому наказав Уікету і Тібо слідкувати за небом, а при появі чогось дивного повідомити вождя Чірпу. Побачивши метеорит вони побігли до вождя, зірвавши по дорозі церемонію прийняття у воїни Уічі, Ашу та Чукха-Трока. Але вождь їм не повірив і наша четвірка молодих івоків (Латару і Кнісу, як завжди, вони підібрали по дорозі) пішла в ліс в те місце, де впав "метеорит". На їхній подив метеоритом виявилась дивна конструкція, частину якої Уікет причепив собі на пояс як трофей. Щоб довести свою правоту івоки почали тягнути цю штуку додому і лише щасливий випадок врятував їх, коли вона самознищилась…
Тим часом "Незнайомець" прийшов на болото дулоків і за допомогою Сили змусив їх напасти на село івоків. Дулоки, звичайно, не найкращі воїни, але хаос влаштувати змогли. Уікет і компанія повернулися вчасно, щоб побачити, що "Незнайомець" викрав "Сонячну зорю", але він відрізав їм дорогу до себе. Івоки зрозуміли, хто їхній справжній ворог і розпочали тотальну мобілізацію. Уікета і Ко, звісно, з собою знову не взяли, тому вони вирушили окремо… Як і завжди.
В цей час "Незнайомець" переміг Логрея і почав використовувати "Камінь темряви", щоб знову вистроїти місяці в ряд та відкрити портал в свій вимір. Але армія івоків зірвала його плани…
P.S. Нарешті хоч хтось серйозний створив івокам проблеми. До того ж великі. Це другий злий персонаж після Мораг, що викликає повагу.
P.P.S. В цій серії були відкриті цікаві можливості "Сонячної зорі", такі як: створення файрболів, створення силового поля, зміна істоти під впливом темного боку Сили, передчуття небезпеки та зсув місяців з орбіти.
P.P.P.S Тібо, до речі, теж демонструє чудеса івокської магії, такої як: метаморфоз та зменшення.



Такими астероїди не бувають!


"Незнайомець" викрав "Сонячну зорю". Тепер блискавки на сама страшеа його зброя.


Логрей в силовій кулі. Жодна івокська магія не зможе протистояти "Сонячній зорі" в руках досвідченого форсюзера.


Атака нічних духів.


Світ з якого прибув "Незнайомець" і нічні духи. Івоки, чомусь, не захотіли туди пересилятись.
Прикріплення: 9626184.png (105.6 Kb) · 3208853.png (138.0 Kb) · 8206188.png (110.9 Kb) · 8821220.png (108.0 Kb) · 1917385.png (110.6 Kb)
 
Форум » Джерела » Мультфільми » Ewoks - s2e08 - Night of the Stranger (Ніч Незнайомця)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: