Середа, 01.05.24, 11:49
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Джерела » Мультфільми » Ewoks - s2e13 - The Season Scepter (Скіпетр сезонів)
Ewoks - s2e13 - The Season Scepter
BigErnyДата: Понеділок, 26.11.12, 02:57 | Повідомлення # 1
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Це просто капець!!! Мій мозок ледве переварив гупінів з першого сезону і всі маразми другого, але це… Знаєте від чого залежать сезони на Ендорі? Ні, не від розташування його навколо планети. І навіть не від розташування планети навколо сонця. Сезони на Ендорі змінюються за волею чотирьох сезонних божків, які володіють епічною вундервафлею – Скіпетром сезонів, одним махом якого можна заморозити всю планету.
Тібо показував свій новий фокус, аж раптом розпочалася зима. Несподівано. По серед літа (а не як у ЖЕКа – в грудні). Тібо вважав, що це він зробив таке колдунство і вирішив зробити явку з повинною до Логрея. Проте його не виявилось вдома, а по Сонячній Зорі постійно передавався сигнал S.O.S. від Королеви Листя (а… тоді ясно, звідки у аФторів натхнення. Скурили нову "рослину бажань"). Сівши на літаючий лист, який королева прислала по Логрея, вони полетіли до місця призначення. По дорозі на них напали льодоголові – посіпаки Короля Снігу, та викрали Кнісу. Трійка івоків, що залишилась, ввалилися в палац Короля Сонця, де їх чекала трійка божків, що залишилася. Божки розповіли, що Короля Снігу спокусила Одра – Герцогиня Сльоти, а також їм прийшла в голову ГЕНІАЛЬНА ідея – зробити з івоків зондеркоманду і заслати викрасти Скіпетр сезонів. Замаскувавшись під сніговиків, яких в армії Короля Снігу нема, вони спокійно пробралися в його замок, де змінили маскування на… торгівців льодом. В той час з Кнісою вже поступили так само, як і з Ханом Соло в Хмарному Місті. Всі знали, що івоки йдуть в атаку на палац. Але коли Король Снігу побачив стаканчик льоду він виронив Скіпетр… чим не зміг скористатися Тібо. В решті решт з боєм Скіпетр був одержаний, Одра розтанула і Король Снігу став добрим, та повернув літо і вивів Кнісу з глибокої заморозки. Фінал, щоб їм…
P.S. Три божка, які мають свої сили, побоялися піти проти Короля Снігу, а відправили дітей? Ну-ну…
P.P.S І це одна з небагатьох серій другого сезону, що йде 20 хвилин…



Допоможи мені, Логрей. Ти моя остання надія...
Тепер "Сонячна зоря" ще й рація.


Королева Квітів, Королева Листя та Король Сонця. Що це взагалі за істоти???


Льодоголовий-хокеїст купує лід.
Латарі і тут зуміла отримати PROFIT!!!


Одра і Король снігу. Як і прийнято, стіну негідників прикрашає заморожений герой.


Скипетр Сезонів. Навіть Сила тм'яніє порівняно з ним.
Прикріплення: 0892352.png (124.8 Kb) · 8328318.png (144.1 Kb) · 8052518.png (129.3 Kb) · 0204070.png (126.5 Kb) · 3827683.png (111.2 Kb)
 
Форум » Джерела » Мультфільми » Ewoks - s2e13 - The Season Scepter (Скіпетр сезонів)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: