П`ятниця, 03.05.24, 15:26
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Джерела » Мультфільми » Ewoks - s2e20 - Battle for the Sunstar (Битва за Сонячну Зорю)
Ewoks - s2e20 - Battle for the Sunstar
BigErnyДата: Субота, 19.01.13, 03:18 | Повідомлення # 1
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Четвірка івоків-героїв вирішила погодувати ягодами пташечок на високій скелі. Але пташенята вирішили погратися ними і скинули зі скелі. На цьому серія повинна була і закінчитись, але це ж мультик для дітей і вони головні герої… Бла-бла-бла…
Коли герої оговтались, вони знайшли тварину, яка потрапила в якусь невідому пастку. Але як тільки вони врятували її, на них накинулись небачені досі істоти, які захопили їх, забрали на зореліт і вивідали де знаходиться їх село. Так би вони і залишились в камері, якби не дроїд PD-28, або Піді. Він допоміг їм втекти через чорний хід в камері (!!!), посадив в рятувальну шлюпку і вони полетіли в село.
В цей же час доктор Рейгар зі своїми бойовими дроїдами принесли демократію прогрес в село івоків. Івоки швидко збагнули, що списи, каміння і навіть катапульта дроїдів не зупинять, тому Логрей дістав Сонячну Зорю. Йому вдалося знищити дроїдів, але Рейгар зумів поцупити Сонячну Зорю, з якою він повернувся на свій зореліт. Наша четвірка і Піді прибула якраз після його відльоту та майже одразу кинулись наздоганяти.
Подорож привела їх на ЗРІ де Рейгар будував свою гармату, кристалом якої і повинна була служити Сонячна Зоря. Хоча імперці мали обшукати шлюпку, на якій були живі істоти (які вони мусили виявити сканерами), Піді сказав що він там був один. Про всякий випадок його відправили на переплавку, а івоки одяглись як дроїди і пішли шукати Сонячну Зорю і рятувати Піді… Це на зоряному руйнівнику, який більше кілометра в довжину… Ну-ну…
Тібо і Латара знайшли Рейгара, але він зумів посадити їх в капсулу і відправити в космос в якості мішені. В цей час Уікет з Кнісою врятували Піді і теж напали на нього. Під час бійки він випадково вистрілив і влучив прямо в крило особистого човника Імператора. Івоки зуміли поцупити камінь, втекти з ним на шлюпці, яка вилетіла з ангару без дозволу, але по ній чомусь ніхто не вистрілив, і врятувати друзів. Ну а Райгера адмірал Казз відвів до розлюченого імператора.
P.S. Сонячна Зоря продемонструвала свої нові вміння, такі як наділяти когось телекінетичними здібностями.
P.P.S. PD-28 дуже добре побудований. Вміє розмовляти різними мовами, пілотувати. Його корпус здатен витримати пряме попадання з бластера. А ще він запрограмований на добро. Одне питання: якого дідька йому не почистили пам’ять і не перепрограмували?
P.P.P.S. Доктор Рейгар планував збити човник Палпатіна. А що далі? Адмірал Казз би йому не підкорився. Та навіть якби він і захопив владу на ЗРІ, як би він протистояв "Кату" Дарта Вейдера чи флотам Троуна та Зааріна?



Доктор Рейгар в своїй капсулі розстрілює івоків.


Адмірал Казз висловлює Рейгару те, про що думає. На щастя для нього, Рейгар ще не вивчив можливостей Сонячної Зорі.


Бойовий дроїд Рейгара відправляє на переплавку PD-28.


Цар-гармата Рейгара. З нею він хотів завоювати галактику...


ЗРІ в мульті про івоків як ковток повітря для фана Зоряних Війн.
Прикріплення: 0766928.png (153.1 Kb) · 7798630.png (129.4 Kb) · 2477247.png (151.6 Kb) · 3252053.png (132.2 Kb) · 7679320.png (110.4 Kb)
 
raptorДата: Субота, 19.01.13, 11:15 | Повідомлення # 2
Генерал
Група: Проверенные
Повідомлень: 393
Нагороди: 1
Репутація: 4
Статус: Offline
Когда герои опомнились, они нашли животное, попала в какую-то неизвестную ловушку.
Опечатка
 
BigErnyДата: Субота, 19.01.13, 13:26 | Повідомлення # 3
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Спасибо, поправил. Это переводчик от гугла слова глатает. А с именами вообще атас.
 
Форум » Джерела » Мультфільми » Ewoks - s2e20 - Battle for the Sunstar (Битва за Сонячну Зорю)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: