Субота, 20.04.24, 03:12
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Джерела » Мультфільми » Star Wars: Ewoks (Зоряні Війни: Івоки)
Star Wars: Ewoks
BigErnyДата: Субота, 16.04.11, 10:03 | Повідомлення # 1
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Star Wars: Ewoks
Зоряні війни: Івокі


Зоряні війни: Івокі фокусується на пригоди Уікета Дабл ю Уорріка та його друзів на лісовому місяці Ендор незадовго до (3,5 ПЯБ) битви при Ендорі. Їм доведеться протистояти талгаской відьмі Мораг, яка мала особисту образу на шамана племені Логрея, і дулоками, вид, який бореться з івокамі.


Роки выпуску: 07.09.85-30.11.85 (перший сезон).
13.09.86-13.12.86 (другий сезон).

Кількість серій: 1 сезон, 13 серій:
1. The Cries of the Trees;
2. The Haunted Village;
3. Rampage of the Phlogs;
4. To Save Deej;
5. The Travelling Jindas;
6. The Tree of Light;
7. The Curse of the Jindas;
8. The Land of the Gupins;
9. Sunstar vs. Shadowstone;
10. Wicket's Wagon;
11. The Three Lessons;
12. Blue Harvest;
13. Asha.

Кількість серій: 2 сезон, 22 серії:
1. The Crystal Cloak;
2. The Wish Plant;
3. Home Is Where the Shrieks Are;
4. Princess Latara;
5. The Raich;
6. The Totem Master;
7. A Gift for Shodu;
8. Night of the Stranger;
9. Gone with the Mimphs;
10. The First Apprentice;
11. Hard Sell;
12. A Warrior and a Lurdo;
13. The Season Scepter;
14. Prow Beaten;
15. Baga's Rival;
16. Horville's Hut of Horrors;
17. The Tragic Flute;
18. Just My Luck;
19. Bringing Up Norky;
20. Battle for the Sunstar;
21. Party Ewok;
22. Malani the Warrior.

Перевидання на VHS та DVD:
1. The Haunted Village.
Містить серії:
1. The Haunted Villag;
2. The Cries of the Trees;
3. Rampage of the Phlogs;
4. Sunstar vs. Shadowstone.
2. Tales from the Endor Woods.
Містить серії:
1. Wicket's Wagon;
2. The Travelling Jindas;
3. To Save Deej;
4. Asha.
Прикріплення: 2749781.jpg (353.3 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 17.02.13, 22:18 | Повідомлення # 2
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Star Wars: Ewoks


Евоків або Івокі (якщо переводити по звучанню), мультсеріал для дітей, який був створений LucasFilm після двох фільмів про цих дрібних і волохатих сабжей. Всього було знято 35 серій в 2-х сезонах, з яких тільки 8 було перевидано на касетах. Причому ці 8 були взяті тільки з першого сезону, що підштовхує до питання: "Чого ж такого назнімали у другому сезоні, що ні одна серія з нього не була перевидана?". Що ж, розглянемо це більш детально.
Почнемо з того, що в першому сезоні серії тривали близько 20 хвилин, проти основної маси серій другого, довжина яких була 10-11 хвилин. Відповідно запхнути в такий термін повноцінний сюжет було практично неможливо. До того ж манера відтворення першого і другого сезону сильно відрізняється. Другий сезон став більш дитячий і дурний. Ну, про все по порядку.

Перший сезон:


Головними героями сезону стали Уікет - молодий івок, який хоче стати воїном, Тібо - юний шаман, учень Логрея, Кніса - дочка вождя Чірпи та Латара - егоїстична подруга Кніс і недосяжна любов Тібо. Так само в серіях часто з'являється вождь Чірпа, шаман Логрей і Паплу - більш дорослий івок, який часто приходив поваляти дурня до основної четвірці івоков.
У свою чергу на село івоков постійно ведуть нападки дулоки - яким набридло жити на болоті і вони не проти захопити їх село, і тулгарская відьма Мораг - яка не залишає надію відняти у Логрея "Сонячну зорю" - артефактний камінь, що володіє величезною силою. У серіях зрідка з'являються і інші раси, але в цілому перший сезон виглядає цілком непогано. Для дитячого мульта. І в порівнянні з другим.


Другий сезон:


Головні герої зведені в абсолют: Уікет отримав зашкалююче почуття власної важливості, яке вселило йому, що він нехріновий воїн; Тібо став прообразом Джа-Джа Бінкс в руках якого не те що магія, а й мочалка небезпечна штука; Кніса стала (?) Дуже порядною задроткой, однак це не заважає їй з хірургічною точністю кидати ласо; ну і Латара, яка стала просто тупим стервом.
Дулаки повернулися лише в двох серіях, зате в кожній серії з'явилася нова раса, в кожній другій - якийсь артефакт неймовірної сили, і в кожній четвертій хтось, хто хоче вкрасти "Сонячну зорю". Рас стало не те, що багато, а ЗАНАДТО багато. Настільки, що мімфи - трансформери-телепати з першого сезону, починають сприйматися нормально.
Артефакти теж можуть порадувати: кільце, що перетворює всіх в слухняних зомбі або плащ, одягнувши який можна перетворити все, до чого торкнешся в кристали. Виявилося, що на зміну сезонів на Ендорі впливають не повороти планети навколо зірки, а чотири місцеві божка зі своїм "Скіпетром сезонів". Джедайськи і ситскі артефакти нервово курять в стороні...
Про наявність у Логрея "Сонячної зорі" знають трохи більше ніж всі. Навіть за межами Ендора. А, ну крім Палпатина, інакше б у "Поверненні джедая" Соло з Чуї знайшли б село з зашашличенними блискавками івоками. Даний артефакт розкриває всі свої можливості, але івоки занадто добрі, щоби ними користуватися, а їх вороги занадто тупі для цього.
В цілому якщо в першому сезоні є і смішні моменти, і молодшому поколінню ЗВ-шників його можна глянути, то другий сезон не вдався. Його можна дивитися тільки як альтернативу Star Wars: Holliday Special.
 
Форум » Джерела » Мультфільми » Star Wars: Ewoks (Зоряні Війни: Івоки)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: