П`ятниця, 19.04.24, 00:54
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » Star Wars Games » On-Line Games » Jedi Knight (Сюжетный спойлер моей игры)
Jedi Knight
BigErnyДата: Субота, 30.08.14, 11:54 | Повідомлення # 21
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина двадцять перша: Проект "Силовий Охоронець"



Тепер доля привела мене на Нар Шаддаа - місяць контрабандистів. Не зовсім приємне місце.


Вар Суртра поділився останніми даними. Агент Гален досі вважався зниклим без вісті виконуючи завдання, по забезпеченню проекту "силовий Охоронець". Щож, треба буде його пошукати, і разом з цим домовитись про постачання необхідних матеріалів. Слава роботам!
 
BigErnyДата: Понеділок, 08.09.14, 01:20 | Повідомлення # 22
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина двадцять друга: Пошук агента Галена



Таємна база республіки на Нар Шаддаа була в книжковій крамниці. Після того, як я назвав продавцю кодове питання: "У вас є журнал джедай фортуни за вересень 3998 ДЯ?"; він відвів мене до ліфту, який їхав в підвал. Якщо на Нар Шаддаа є підвали...


В "підвалі" якраз сперечалися агент Тандер з шефом Рікеном. Крім агента Галена на Нар Шаддаа зникла ще ціла купа агентів. Шеф Рікен дав мені інформацію, про те, що у Галена були тайники в секторі Нікто. Можливо вони виведуть мене на нього...


Обережно йдучи по вулицях сектору Нікто, я наштовхнувся на ТАРДІС. І не один, а цілі три. Поколупавшись в них я знайшов три коди з минулого...


В розшифрованих записах було сказано, що агент Гален помітив, що "Силовий Охоронець". Треба перевірити центр вербування, де його бачили востаннє.


Так і є! В центрі вербування хазяйнували три імперські ударники. Довелося очистити від них будівлю Республіки.


Знищивши сили Імперії, я звільнив заручників, які були тут. Один з них, Велл Неррок, розповів, що усіх їх викрадала Імперія для своїх дослідів. Також він сказав, що агента Галена взяли живим і переховують десь в секторі Червоного Світла.
 
BigErnyДата: Неділя, 14.09.14, 00:22 | Повідомлення # 23
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина двадцять третя: Червоне світло, чорне серце



В секторі червоного світла зі мною вийшов на зв’язок шеф Рікен. Він мав геніальний план, за допомогою якого планував знайти завод по створенню "Силових Охоронців". Для цього в секторі потрібно вимкнути світло, газ та воду. Трохи поговоривши з ним я умовив, що знайти лабораторію можна лише по їх автономному джерелу енергії.


Після того, як я розбив три підстанції, шеф Рікен передав мені координати лабораторії, в якій я мав сховатися від розлюченого натовпу, який лишився без світла.


Видно резерви Імперії я підточив, бо проти мене виступило всього восьмеро бійців. Я розкидав і більшу кількість, тому зупинити вони мене не змогли.


Біля голотерміналу мене чекав командир Грол, який зв’язав мене з Лордом Седіком. Вони були дуже незадоволені моїми успіхами, а командир Грол особисто вирішив мене знищити. На благо Імперії. Для страхування Лорд Седік послав йому на допомогу трьох Силових Охоронців першої моделі.


Як бійці ні вони, ні командир Грол мене не вразили. Якщо весь проект цих універсальних солдат такий, то за долю Республіки я спокійний.


Хоч лабораторія і була вивезена, на тілі командира я знайшов датапад. Треба віднести його Рікену, нехай зламає його захист.
 
BigErnyДата: Неділя, 14.09.14, 22:56 | Повідомлення # 24
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина двадцять четверта: Удар у відповідь



Повернувшись на базу, в мене виникло погане передчуття. Чи то розкидані по ній трупи мене збентежили, чи те, що хтось розлив чашку кави. Ще й трійка Силових Охоронців другої моделі розгулювала тут...


Шеф Рікен був мертвий. Останні два агента Тандер та Даєз вже готувалися до смерті... Але я їх врятував! Тандер почав заливати "я попереджав", та що він тепер тут головний. тому з питання розшифрування датападу довелося звернутися до Даєза. Він зумів зламати його захист і відкрити нове місцезнаходження лабораторії.
 
BigErnyДата: Субота, 20.09.14, 21:59 | Повідомлення # 25
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина двадцять п’ята: Розбірки з Лордом Седіком



Схоже, мене не чекали. Восьмеро охоронців ледаче розгулювали по базі, не помітивши, як підкралася їх смерть...


З терміналом довелося повозитися трохи довше. Але сказавши, що я доставив безкоштовну піцу, мені відчинили.


Тут я знайшов агента Галена... Точніше те, що від нього залишилось. Лорд Седік втілив на ньому програму "Силовий охоронець". Тепер Гален був більше кіборгом, машиною яку Седік вважав, що контролює. Частково це було так, бо він змусив його напасти на мене.


Не дивлячись на підмогу в вигляді двох Силових охоронців першого класу, Гален не зміг здолати мене. А сильний удар в голову порушив його програму, що дозволило йому знову взяти контроль над собою. Він розповів, що лорд Седік знаходиться в Темному Місті. Також я умовив його допомогти мені.


Лорд Седік, з охороною двох нових "Силових охоронців" третього класу, почав розповідати мені про могутність. Виявилось, що він сам проапгрейдив себе даним проектом. З мого боку була Сила і агент Гален, який хотів задати йому декілька питань...


Лорд Седік, став справжнім термінатором. Ніякої духовної Сили. Лише груба фізична. Але цього не достатньо, щоб протистояти справжньому джедаю.


Як і заведено, підмога прибула вже після того, як все було закінчено. Хоча на що розраховували агенти Тандер та Даєз, привівши з собою лише двох солдат спецпідрозділу "Чорна зірка" не ясно. Я наказав їм знищити технологію "Силових охоронців". Занадто вона брутальна...


Як завжди, здаючи звіт генералу Вар Сутрі я і отримав нову інформацію. В рядах Імперії з'явився ймовірний перебіжчик, адмірал Хеклін, який хоче здатися Кірі Карсен особисто.
 
BigErnyДата: Субота, 04.10.14, 18:26 | Повідомлення # 26
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина двадцять шоста: Перебіжчик



Зрозуміло, чому цей гірничий завод закинули. Знаходився він сит зна де... Довелось пів Галактики облетіти, щоб прибути туди.


Я так і знав! Це була пастка! Замість адмірала Хекліна, нас з Кірою зустрів молодий сит на ім’я Веліс. І прийшов він за Кірою, мотивуючи це тим, що вона теж "Дитя Імператора" а не джедай. Кіра такої образи не витримала і довелося розпочати бій...


Не дивлячись на те, що даний супостат непогано бився та використовував блискавку та відштовхування, ми з Кірою навішали йому. Після чого Кіра зробила Fatality, не давши його допитати.


На кораблі Кіра розповіла, що те, що казав той підситок, Веліс, правда. Вона народилася в сім’ї ситів, але потім втекла і була знайдена джедаями, які і виховали її.


Про це треба було доповісти ордену, тому ми зробили гак на Тайфон. Вар Сутра був не дуже задоволений, але відпусток я теж давно не брав...Хоча, як завжди, новини він приніс погані. Наші з Кірою вчителя зникли на Татуіні та Альдераані.


В ордені якраз засідали четверо майстрів. Крім Сатіл Шан там були майстри Сіо Беканн, якій був не проти того, що Кіра лишиться, Тол Брега був більш насторожений, але я зумів його переконати в щирості мого падавана, а от Джерік Кідан весь час бублів, що це помилка і вона зрадить орден. Як би там не було, але Сатіл Шан вирішила лишити Кіру моїм падаваном.

$

Кіру дуже зворушило те, що я захищав її... Ех, якби не кодекс джедая...
 
BigErnyДата: Вівторок, 14.10.14, 00:43 | Повідомлення # 27
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина двадцять сьома: Удар шоку



Тепер мені довелося летіти на пустельну планету з двома сонцями. Хіба на такій планеті може відбутися щось цікаве?


Генерал Вар Сутра та доктор Гадера розповіли мені, що у таємній лабораторії створювалася зброя, яка може створювати вібраційні коливання, які можуть пошкодити дроїдів. І будівлі. І, навіть, ядро планети... Але все це в мирних цілях, за чим слідкувала майстер Ківікс, яка зникла.


Лабораторія була на повному відшибі. Діставатися туди довелось на спідерах через пів пустелі... В середині мене теж чекав сюрприз - близько шіснадцяти Піщаних Людей вирішили кинути виклик Республіці. Досить вдало. Доки я не прийшов...


Зачистивши всіх Піщаних Людей, я помітив великі двері. Як завжди зачинені. Як завжди я в них постукав. Світловим мечем.


В середині виявились Білосніжка і семеро гномів сейсмолог Харіін та джави, яких очолював Брік. Вони розповіли, що в лабораторію вломились війська Імперії, вкрали технологію "Удар шоку" та викрали майстра Ківікс. Що дивно, вони не прикандибошили нікого з персоналу. Тому за порятунок вони зможуть відслідкувати технологію. Але мені спочатку треба замінити пробки на електростанції.


Ну треба, то треба. Натиснувши кнопку на третій пробці я увімкнув світло в лабораторії.


Харіін зустріла мене словами: "У мене чудова новина! Скоро "Удар шоку" набере критичну масу і підірве ядро Татуіну". Брік запропонував просканувати територію ультразвуковим сканером, який він поставить на Т7-01. Але дроїд пригрозив забити останнього струмом, якщо той його торкнеться. Доведеться покластися на Силу. Джедай я чи ні?
 
BigErnyДата: Неділя, 19.10.14, 01:01 | Повідомлення # 28
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина двадцять восьма: Гонка з долею



Схоже дві дюжини туристів з Джеонозісу вирішили влаштувати на Такуіні своє нове поселення. Все б нічого, але вони не давали мені виконувати моє завдання, тому довелося відправити їх додому. В целофанових пакетах. Окремими частинами.


Я встановив всі три сенсори. Тепер пошуки "Удару шоку" - це питання часу.


Зі мною зв’язалась сейсмолог Харіін і повідомила, що знає де шукати дану суперзброю. Але, слідом за нею, на зв’язок вийшов лорд Превен. Він, як і всі сити до нього, викликав мене на дуель. Аргумент у нього був вагомий: він змінив коди відключення "Удару шоку", і щоб їх отримати я мушу подолати його.
 
BigErnyДата: Середа, 29.10.14, 23:28 | Повідомлення # 29
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина двадцять дев’ята: Дуель в пустелі



Лорд Прейвен назначив зустріч опівночі на пустирі. Як не дивно, він прийшов сам, без охорони. Я відчув. що в його душі посіяний сумнів, але, нажаль, бажання помститися за свого учня, Тарніса, взяло гору...


Довелось натовкти йому пику. Хоча слід відзначити, що і він боєць нівроку.


Після поразки він дав мені обіцяні коди попросив добити його. Я відмовився. Сказав, що джедаї так не поступають і порадив почитати йому кодекс джедая. Трохи вийшовши зі стану шоку, Прейвен повідомив мене, що майстер Бела Ківікс жива. Поки що...


Я вже збирався в дорогу, як зі мною зв’язалася сейсмолог Харіін. Вона сказала, що Брік з джавами пішли мені на допомогу але випадково натрапили на крайт дракона і мені тепер доведеться рятувати цього "хлопчика Помагая" і ко.
 
BigErnyДата: Неділя, 02.11.14, 02:01 | Повідомлення # 30
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина тридцята: Лігво піщаного демона



В печері, куди мене направила Харіін, мене чекала делегація Бріка і ко. Джава розповів мені пор страшну потвору, яка знищила його дроїдів. Крайт дракон серйозний супротивник, тому міцно стиснувши меч я пішов в темінь печери...


Жах! "Удару шоку" працює. чим викликає постійний каменепад в печері. Схоже це пробудило близько двох десятків клопів-переростків...


Так, стоп! Виходить, що Піщаний демон - це не крйт дракон, а найбільший клоп-переросток. Ох мені ці джави...


Знищивши увесь виводок клопів. я відправився до "Удару шоку". Я дуже надіявся, що Прейвен дав мені вірні коди по його вимкненню, бо в іошому разі Татуін перетвориться на космічний пил. Але все пройшло гладко. Пекельна машина вимкнулася.


Цим часом джави знайшли майстра Ківікс. Вона була у відключці. але швидко прийшла до тями. Оцінивши ситуацію, ми прийшли до висновку. що дану машину треба знищити!


Я доповів останні новини генералу і доктору. Їм теж було чим мене здивувати. Лорд Прейвен здався Республіці.
 
BigErnyДата: Четвер, 06.11.14, 16:04 | Повідомлення # 31
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина тридцять перша: "Мітка смерті"



Шлях мій лежав на прохолодну планету Альдараан. Не так давно на ній відбулись серйозні сутички з силами Імперії. Цікаво буде подивитись, чи вже планета встигла відбудуватися.


По голотерміналу генерал Вар Сутра та доктор Гедера проінформували мене про останні новини. На планеті зник мій вчитель, майстер Оргус. Крім цього на Альдераані розробляли нову зброю "Мітка смерті". Якщо її помістити на ціль, то в любий момент її можна буде знищити спеціальним лазером. Правда помітити ціль можна лише з відстані 20 м...


На космодромі мене ніхто не зустрів. Зв’язатися з палацом теж не вийшло. Схоже, якісь шкідники зіпсували кілька голореле, що може свідчити про майбутній напад на палац.
Так і є. В трьох найближчих голореле були перерізані дроти. Не до добра це.


Прибувши в палац я одразу ж пішов до графа Елда, який розмовляв з Еліною Харк. Вона якрах розповідала, що на лабораторію, де розробляли "Мітку смерті" напали сити. Але їм на допомогу прийшов джедай, який врятував їх усіх ціною свого життя. Але ситам на підмогу прийшли кілліки...
Вона хотіла розповісти ще багато цікавого, але в цей момент лазер вразив графа Елда. "Мітка смерті" працює...


В кімнату негайно увірвався капітан безпеки Їлс. Довелось його переконати, що це не я. Хоча мене він і відпустив, Еліну він залишив як підозрювану. Отже тепер від мене залежить і її свобода.
 
BigErnyДата: Субота, 08.11.14, 18:25 | Повідомлення # 32
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина тридцять друга: Облога менталітету



Всього трохи часу і кілліки перетворили лабораторію на великий вулик. Вже на вході роїлося два десятки цих створінь. Довелося згадати джедайські санітарні уроки і витравити паразитів.


Пробившись крізь ряди комах, я нарешті пройшов до зачинених дверей. Як і завжди, відчинити їх я вирішив своїм мечем. Прорізавши двері, я ледь не був вбитий... майстром Оргусом Діном.
- Оу, ледь не сплутав тебе з кілліком!
- Невже так схожий?
- Є трохи.
- Дякую, учителю...


Нашу милу бесіду припинила група кілліків, яка увірвалася в лабораторію. Головним серед них був їх гігантський лідер. Як же весело було бити його на пару з моїм учителем...


Розібравшись з залишками паразитів, настав час зайнятися доктором Парваксом. Він запевняв, що зараз важливіше відімкнути підстанції, які живлять лазер і знайти Еліну Харк. Виявляється вона була зрадницею. Добре, що її заарештували. Майстер Оргус пішов відвести доктора в шпиталь, а я побіг вимикати світло.


Нічого складного. На головній підстанції всього-на-всього треба було натиснути кнопку "OFF". Як тут мене хтось визвав...


Як не дивно, це був лорд Нефарід. Він погрожував, що помітив усіх "Міткою смерті" і тепер вбиватиме їх по одному... Швидше до резервної підстанції!


Блискавкою добігши до неї, я вимкнув рубильник, після чого знову мене викликали по голонету.


Лорд Нефарід був злий, що його "іграшка" залишилась без електрики. Він пообіцяв, що побудує власну електростанцію, з пазаком та твілейками!


Я повернувся на аванпост. Оргус Дін якраз вів переговори з Вайном Органою. Еліна Харк втекла з в’язниці і планує зірвати переговори про мир. Отже мені доведеться зупинить її. А мій вчитель піде шукати телефонного хулігана лорда Нефаріда.
 
BigErnyДата: Понеділок, 10.11.14, 01:31 | Повідомлення # 33
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина тридцять третя: Полювання на шпигуна



Як я і планував, дім Тал переговори вести не дуже хотів. Але треба було дістатися до їх герцога. Два десятка охоронців віддали своє життя ні за що...


Аліна Харк вже промивала мозок герцогу Хорісу Талу. Їй дуже не хотілося, щоб я виконав своє завдання, тому вона покликала пару охоронців і напала на мене. Під приводом захисту герцога.


Може вона і хороший боєць, якого готували до бою з джедаями, але не на стільки як хотілося б їй...


Нажаль, вона помітила і мене, і герцога "Міткою смерті". Дізнавшись про це герцог вирубив її правим хуком. А мені тепер доведеться знищити цю технологію до того, як вона знищить мене.
 
BigErnyДата: Понеділок, 17.11.14, 00:33 | Повідомлення # 34
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина тридцять четверта: Протистояння лорду Нефаріду



Вийшовши з палацу на свіже повітря я зв’язався з майстром. Він натрапив на слід дарта Енграла і хоче знищити його. Мені ж залишиться його союзник - лорд Нефарід.


Лорд непогано окопався! Півтора десятка відбірних солдат на чолі з ситами. Але бій з ними - це лише розминка перед боєм з дійсно сильним ворогом.


Лорд Нефарід ховався як останній боягуз. Його шепіт продиктував мені "увімкни голотермінал, там для тебе послання". Я послухав його... По терміналу я побачив, як дарт Енграл переміг Оргуса Діна. Але це було не все. Він чекав на мою появу. щоб добити його і вивести мене з рівноваги. Це в нього не вийшло. Сила підказала мені почати швидко рухатись, якраз в момент, коли на місце. де я стояв вдарила "мітка смерті". Але це видало положення лорда Нефаріда...


Нефарід, був дуже складним ворогом. Він постійно засліплював мене страхом. Але залишатись на місці не можна було - як тільки я зупинявся на пару секунд, спрацьовувала "мітка смерті". Не дивлячись на його бруду гру, я зумів перемогти його.


Після смерті сита наступне, що треба було зробити, це знищити комп’ютер наведення. Дана технологія теж занадто небезпечна.


Як тільки технологія була повністю знищена, я зв’язався з Вайном Органою. Його люди були врятовані, отже моє завдання на Альдераані виконане.


Я доповів ситуацію генералу Вар Сутрі. Він висловив мені співчуття у зв’язку з втратою майстра. Але Оргус Дін залишив невеликий сюрприз - жучок на крейсері дарта Енграла. Тепер я зможу його відслідкувати!
 
BigErnyДата: Неділя, 30.11.14, 00:36 | Повідомлення # 35
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина тридцять п’ята: Афрейдс



Дезолятор Дарта Енграла відбув в напрямку сільськогосподарської планети Республіки - Афрейдс.


Ми вилетіли десь не там? Замість зеленої планети в ілюмінаторі була якась подоба мініатюрної зірки. Оу... Схоже ми запізнилися і Дарт Енграл використав свою нову зброю. Єдиний, хто міг прояснити це - капітан Дел з фрегату "Світанок", який атакували сили Імперії. Треба поспішати йому на допомогу.


Імперці окопалися на містку і відрізали ангари. Я вже думав прорізати двері як завжди, але бомба яку зібрали солдати, що вижили. внесла невелике різноманіття в відкриття дверей.


Залишки війсь Республіки героїчно стримували натиск сил Імперії. Два з половиною десятки ворожих десантників стали між нами та містком фрегата.


Підступні Імперці! На випадок своєї поразки вони встановили шість мін по важливим центрам корабля. Як же республіці пощастило, що я ще й сапер!


На містку мене чекали останні шістнадцять елітних бійців. Я щойно поклав майже в два рази більше. Які в них шанси?


Врятовані доктор Сенесса та капітан Дел розповіли мені, що це все зробив корабель Імперії. Після його пострілу атмосфера спалахнула, а кораблі, які хотіли втекти, попадали на планету. Але сканери показали, що на планеті є ті, хто вижив. Тут зав’язалася суперечка. Доктор Сенесса казала, що треба полетіти в один кінець і привезти їм медикаменти, а капітан Дел сказав, що він на це не підпишеться. Щодо мене, то я поспішив повернутися на корабель... Бо ще і я в цій пастці залишуся.


Коли я розповідав це генералу Вар Сутрі, то на зв’язок вийшла Сатіл Шан. Дарт Енграл прилетів на Тайфон і оточив її, а я єдиний джедай в секторі, який може відправитись на допомогу. Вау. Буду намагатися прилетіти швидше чим на Афрейдс.
 
BigErnyДата: Неділя, 07.12.14, 22:15 | Повідомлення # 36
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина тридцять шоста: Доля джедая



Корабель Дарта Енграла, "Пригноблювач" був ще в дорозі. Хоча часу залишалося все менше і менше до того, як він перетворить Тайфон на нову зірку...


План був геніальній: Т7 зламує системи безпеки, а ми з Кірою знищуємо Дезолятор. І Дарта Енграла (як бонус).


Енграл чекав мене на містку. Хоча і закрив на нього двері. А три реле, які живили їх замок, розставили по всьому кораблю.


Дарт Енграл чекав мене перед ілюмінатором, в якому вже було видно Тайфон. Кіра почала себе досить дивно вести: стала поруч з Енгралом і почала віддавати йому накази чоловічим голосом. Енграл пояснив це тим, що вона дитя Імператора і тому він може брати контроль над нею. Але воля Кіри взяла нору і проти Енграла ми виступили разом.


Дарт Енграл був досить складним опонентом. Не дарма ж він Дарт. Але не достатньо, щоб ми з Кірою його не перемогли...


Нажаль зробити Fatality Дарту Енгралу мені завадила Кіра. Імператор знову взяв гору над її свідомістю і вона стала зовсім біснувата: говорила голосом Імператора, кидалася блискавками і використовувала телекінез...


Бій був дуже важкий. Я добре навчив Кіру, а Імператор придавав їй сил. Але її світла сторона не дозволила їй перемогти.


По завершенню Імператор захотів перетворити її на живу бомбу, але Кіра змогла протистояти цьому. І звільнитися з-під його контролю. Назавжди.
Це все звичайно було дуже добре, але корабель почав самознищення. Нам довелося тікати на "Захисник" щоб безпечно приземлитися на Тайфон, де нас уже чекала рада джедаїв.


В головній залі ордену джедаїв зібралися всі майстри. Майстер Сатіл Шан особисто посвятила мого падавана, Кіру Карсен, в лицарі. Тепер в галактиці на одного лицаря більше. І на одного Дарта менше...
 
BigErnyДата: Неділя, 14.12.14, 23:58 | Повідомлення # 37
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
ІНТЕРЛЮДІЯ

Частина тридцять сьома: Відпочинок героя



Небезпека Дарта Енграла з його Дезолятором минула. Мені дали відпустку на декілька днів. Треба злітати на місце базування флоту та відпочити там. Хоч трохи нормальної їжі поїм.


Прибувши на станцію Керрік, я зв’язався з майстром Серала, яка поставила мені печатку про прибуття. Відпочинок починається...
 
BigErnyДата: П`ятниця, 26.12.14, 00:04 | Повідомлення # 38
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина тридцять восьма: Скерований Силою



Як завжди зранку, я гуляв по кораблю з філіжанкою чаю. І тут перед мною з’явився привид майстра Оргуса. "Лети на Татуін і знайди розбитий корабель там", сказав він перед тим як зникнути. На звук філіжанки, яка випала з рук, прибігла Кіра.
- Я бачу мертвих людей! Ми летимо на Татуін знайти збитий корабель. Мені про це привид сказав...
По вигляду Кіри я побачив, що вона скоро викличе джедаїв-санітарів.


Сила вела мене! На Татуіні я досить скоро знайшов корабель, про який мені було ведіння. Нажаль троє ситів-мучителів теж знайшли його. Довелося вступити з ними в бій.


Неподалеку я помітив Джомара Чал. Він був трохи поранений, але тримався. Він якраз закінчив своє завдання, але сити вислідкували його і підбили. Зв’язавшись з Тайфоном ми отримали інструкції, що я негайно повинен прибути в храм джедаїв з отриманою Джомаром інформацією.


На Тайрісі джедаї обговорювали якусь важливу річ. Майстер Тол Брега подякував мені за порятунок його учня і вирішив включити мене в плани ордена. На записах було розташування прихованої вежі Імператора на Дромунд Каасі. І у джедаїв виник план захопити його... Звісно якщо вдастся пройти через оборону імперії, знайти вежу і перемогти самого Імператора. І все це довірили мені...
 
BigErnyДата: Неділя, 18.01.15, 17:11 | Повідомлення # 39
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
ЧАСТИНА 2: Полювання на імператора


Частина тридцять дев’ята: Життя в балансі



Мій шлях лежав на Балморру. Шлях був довгий, тому я запасся пивом та чіпсами. Також C2-N2 порадував, що встановив новий модуль з анекдотами і жартами. Нажаль модуль був бракований і після п’ятого анекдоту він почав їх повторювати, чим довів до сказу навіть Т7. Дорога була дуже довгою...


По голотерміналу мене несподівано викликав Воррен Седоу. Так несподівано, що мені довелося ховати недопиту пляшку пива за спиною...
він розповів, що на Балморрі вироблялося озброєння вже дуже давно. І саме тут створили прототип маскуючого пристрою Імператора. Але не все так просто. Сили Республіки на планеті майже розбиті. Єдина надія добратися до нього - це допомогти нейтральному опору. На щастя опір якраз потребує допомоги...


На базі мене зустрів Док - місцевий лікар. Зустрів він мене прохолодно і нахабно. Сказав, що говорити нам нема про що, бо біля лазарету він бачив близько дюжини колікоїдів, які прорили собі ходи в шпиталь. тому спочатку треба забезпечити безпеку пацієнтам.


Колікоїди прорили собі аж чотири нори на базу. Довелося згадати фокус, який колись показав мені Оргус Дін і завалити їх усі камінням. Після цього я розібрався і з самими хижаками.


Док сказав, що ситуація поки стабілізувалася. Але евакуацію він провести не може через тяжко хворих, якім потрібні ліки. Нажаль всі ліки конфіскувала Імперія...


Пробравшись за першу лінію оборони імперії я почав обшукувати їх склади. Нажаль імперський патруль з важких роботів помітив мене. Встигнувши схопити лише пів дюжини пачок, я змився ще до того, як вони встигли вийти на лінію вогню.


Я повернувся до Дока, коли до нас приєднався і Воррен Седоу. Він з’ясував де знаходиться прототип. Але, щоб наша диверсія була вдалою, треба відволікти війська імперій фальшивою тривогою.
 
BigErnyДата: Субота, 31.01.15, 21:26 | Повідомлення # 40
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорокова: Віддалена тривога



Терміналів, по яких треба було сповістити про тривогу було аж три. Тому, щоб імперці не запідозрили щось неладне довелося трохи змінювати голос. Як показала практика, вони здатні повестися на зажатий ніс і відтягнуту губу...


Після того, як колона військ Імперії з криками: "Ура! За імператора", залишила базу Собрік зі мною зв’язався Воррен Седоу і повідомив, що на базі майже не лишилось охорони і дорога вільна.


Док вже скачав усю інформацію на флешку. Ми збералися виходити з бази, як мене відволік крик сварки солдата Еверса та захопленого сержанта Леркіна. Цей імперець просив медичної допомоги для своїх солдат. Але коли ми спустилися, щоб надати їм допомогу я почув знайомий звук... Колікоїди!


Доки Док лікував, ми з сержантом Леркіном рубали колікоїдів...


Хоча ми і були по різні сторони барикад, Леркін був вражений нашою допомогою. Коли ми з Доком покинули базу, він все ще залишався в глибоких роздумах.


На брифінгу крім Дока та Воррена Седоу прийшли лідер опору Ніколен Корд та полковник Республіки Фінлі. Наступним завданням є порятунок шпигуна опору з бази Імперії. Я та Воррен Седоу займемося цим.
 
Форум » Star Wars Games » On-Line Games » Jedi Knight (Сюжетный спойлер моей игры)
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: