Четвер, 28.03.24, 22:41
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » Star Wars Games » On-Line Games » Jedi Knight (Сюжетный спойлер моей игры)
Jedi Knight
BigErnyДата: Субота, 07.02.15, 23:39 | Повідомлення # 41
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорок перша: Тактичні переваги



Я чекав новини від та Уоррена Седоу. Він та група опору пішли відстрілювати Імперців. Новини не змусили себе довго чекати. Зондеркоманда опору зустрілась з ворогом, з яким не змогла впоратись - важкими дроїдами Імперії. А оскільки Воррену було ліньки ними займатись, він попросив про це мене. Халявщик!


Три важкі, добре броньовані та озброєні дроїди-завойовники патрулювали вхід на базу. Доки я не перетворив їх усіх на металобрухт.


На базі, нажимаючи на кнопки для відчинення дверей, я випадково нажав на велику червону кнопку, в надії, що вона відкриє всі двері одразу. Не вгадав... А зворотній відлік, навіть, почав мене непокоїти.


Діяти треба було швидко, але 27 солдат, які бігли на мене хотіли завадити цьому. Я їм показав усю силу світлої сторони Сили.


В одній з кімнат я знайшов тактичного офіцера. Він як гордий капітан чекав на свою загибель разом з базою. Ну загибель я йому влаштував, а знайдені в гаманці коди використав, щоб врятувати базу. В хазяйстві знадобиться...


Я звільнив Мейдел. Нажаль її допитували і вона розкололася, за що Ніколен Корд хотів особисто прикандибошити її. Довелось завербувати її в агенти Республіки. Проти Республіки опір вирішив не йти. За це вона повідомила, що прототип маскувального пристрою знаходиться на Збройній Фабриці Балмори - найбільшій цитаделі Імперії.
Док був особливо радий її спасінню. Схоже, що у них були якісь відносини. Інакше чому він погодився особисто допомогти мені в наступному завданні?
 
BigErnyДата: Понеділок, 02.03.15, 23:40 | Повідомлення # 42
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорок друга: Трофеї



Отже приперлись ми з доком на завод, який окупувала Імперія. Наш шлях лежав на інший поверх, але ліфт який вів туди був заблокований. Док почав ламати його захист, але несподівано він почав спускатися. ми приготувалися до гіршого, але це всього лише був його знайомий Реммі. Він був з Опору, тому розповів нам про те, що чекає на нас зверху. Але сам повертатися туди відмовився.
Ми вже готові були їхати як я отримав виклик від полковника Фінлі. Він повідомив, що Імперія змогла присобачити маскувальний пристрій на ракети і бомби, тому нас чекатиме купа неприємних сюрпризів, якщо ці ракети залишать це місце. Крім цього він захотів, щоб я зібрав данні по цій зброї.


Десяток ящиків з прототипами невидимих ракет вже чекали на відправку. Довелось усі їх знищити перед тим, як продовжувати завдання.


Знищивши усі прототипи я почав ламати комп’ютер. Нажаль файрволл Імперії відчув це і почав стирати файли. Добре. Що поруч був Док, який допоміг мені врятувати максимальну їх кількість.


Наша діяльність привернула увагу Лорда Резіка і пару його охоронців. Проте бив я і крутіших ситів. Цей лише мечем махав. забувши про правильне дихання і Силу... Недоучка.


Але не ми одні цікавились маскувальною системою Імператора. Ніколлан Корд з Еверсом теж готові були викрасти її. Оскільки цей девайс був моєю основною ціллю, довелося махнутися з ними на невидимі ракети.


Полковник Фінлі не був дуже в захваті, але Уорен Седору заспокоїв його. Вони лишаться на Балморрі допомагати опору, а мене чекав звіт майстру Тол Бразі.


Тол Брага був задоволеним виконаним завданням. Але на шляху перемоги над Імператором винекла проблема. Мені потрібно було зробити гак на Квеш і пошукати його падавана. Досить специфічного падавана. І так, я знову бачив мертвих людей.
 
BigErnyДата: Неділя, 08.03.15, 13:42 | Повідомлення # 43
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорок третя: Лють Імператора



Не саме приємне місце, планета Квеш. Але саме там знаходився учень майстра Тол Брага. Доведеться летіти...


Седжар сидів в лабораторії. Він впав в депресію через те, що в пилу битви вбив шпигуна імперії. І викинув його тіло з бази. Але інші імперці зуміли впізнати його, оскільки він колись вчився на сита. Тепер за ним повинен прийти особистий кат, "Лють Імператора"...
Наша мила бесіда була перервана лейтенантом Гандо бо на лабораторію напали. Седжар був настільки деморалізований, що запропонував здатися. Ситам... Отримавши ляпасу від мене я наказав йому сидіти в кутку і плакати.


В лабораторію вже увійшла ціла купа імперців. Але на відміну від Седжара, я кришив їх без найменшого докору сумління.


Нарешті лейтенанту Гандо вдалося активізувати щит. Він активізувався прямо перед носом лорда Скаурджа. Зрозумівши, що битва закінчилася він спокійно пожав плечима і відступив. Навіть занадто спокійно для сита. Тим більше для "Люті Імператора"!


Витерши шмарклі, зі свого укриття вийшов Седжар. Я порадив повернутися йому на Тайфон для перепідготовки...


Я доповів ситуацію майстру Тел Бразі. він був зацікавлений "люттю Імператора" і пообіцяв накопати інформацію про нього. Мене ж послали на Хот на зустріч з лицарем Ліхою Нерізом.
 
BigErnyДата: Субота, 28.03.15, 22:34 | Повідомлення # 44
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорок четверта: Самовбивчий підрозділ



Квеш був неприємним? Так! Але, принаймні, там не було так холодно, як на сніжці з назвою Хот.


Ліха Неріз вийшла на зв’язок. За її даними, над поверхнею Хоту був збитий зореліт Імперії, який перевозив дані про Імперську Фортецю. Якщо ми зуміємо знайти його і викопати зі снігу, то ми отримаємо доступ до таємної бази Імператора.
Але розвідувальна операція на межі провалу. Група сержанта Раска потрапила під щільний обстріл імперських дроїдів. Треба поквапитись і врятувати його групу і дані, які вони зібрали.


До групи мені довелося пробиватися через купу імперських дроїдів. Поклавши десь з півтора десятки їх я дістався до групи... точніше залишків групи сержанта Раска.


На даний момент група складалася з двох осіб: власне сержанта Раскі і рядового Мартага. Їм вдалося виконати своє завдання, але дроїди наздогнали їх. Розмова не склеїлась, до за моєю спиною прилетіло ще три дроїди...


Розправа над ними була швидкою.


Датчики показали, що ворог знищений на 100%. Сержант Раск зі своїм рядовим повернулися на базу, щоб докласти Ліхі Неріз розвіддані. Зі мною на зв’язок вийшов генерал Грейн. Він додумався здійснювати висадку не переконавшись, що протиповітряна оборона імперії не працю. Тому треба вивести її з ладу, бо вона виведе з ладу його...


Довелося ліквідувати три ПВО установки власноруч. Імперці були трохи проти, але мій меч переконав їх... Генерал був задоволений. І живий.


Я повернувся на базу до Ліхі. Вона зі своїм дроїдом МЕ-D1, зуміли розшифрувати розвіддані і дати мені координати місця аварії.
Крім цього вона просвітила мене в свої плани - навчити дроїдів Силі. Удачі...
 
BigErnyДата: Субота, 04.04.15, 20:43 | Повідомлення # 45
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорок п’ята: Морозне зізнання



В печері, в якій ми домовилися зустрітися з Ліхою було повно імперців. Дивно це. Але, прорубавшись через десяток, я зрозумів що з нею сталося.


Три бластерні гармати були направлені на невеличкі руїни. Було видно, що вони блокують когось там. Довелося їх знищити.


Так і сталося. За руїнами я знайшов Ліху Неріз яка заліковувала свої рани. Тут на зв’язок до неї вийшов гвардієць Лессікар. Він сказав, що ми оточені його елітними військами і щоб ми склали зброю. Нажаль для нього, з’явився сержант Раск зі своїми людьми...


Битва була жорстока, але коротка. Невже гвардієць Лессікар надіявся, що нас можуть взяти в полон лише три солдата?


Поки ми розважалися з солдатами, Ліха упіймала більш крупну рибину. Інженер імперії Аррісов якраз займався скачуванням даних з розбитого дредноута. Але на них напали пірати "Білої пащі", які змогли відняти дані. На щастя декодер лишився у нього. Тож тепер нам потрібно навідатися до піратів і забрати деякі дані...
 
BigErnyДата: Субота, 11.04.15, 17:19 | Повідомлення # 46
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорок шоста: Позиція сили



Все йшло по плану доки зі мною не зв’язався сержант Раск. Генерал Грейн знову спочатку зробив справу, а потім подумав. Під час завдання йому прийшла в голову конгеніальна ідея - знищити зброю, яку "Білі пащі" покрали з дредноута. Мені треба було знищити частину, яку вони склали коло реактора.


На щастя всі чотири ящики зі зброєю були поруч і без охорони. Тому активізувати на них код самознищення не склало проблему.


На базі реакторний відсік охороняло близько двох десятків піратів. Лишившись запасів своєї зброї вони не могли мені повноцінно протистояти.


Біля реактора мене чекав пірат Грош з бандюками. Я запропонував йому відступити, але він сказав, що не має вибору, бо його босс Ген’Дай прикондибошить його. Декілька пострілів, пару ударів мечем і шлях до реактору був розчищений.


Повернувши рубильник в положення "Вимк", я зупинив реактор.


Я та група сержанта Раска повернулися до Ліхи. Новини про дредноут були не самі втішні. На ньому йде відкрита боротьба між піратами та імперцями. Я вирішив взяти на себе імперців, лишивши піратів сержанту та його групі.
 
BigErnyДата: Неділя, 12.04.15, 19:28 | Повідомлення # 47
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорок сьома: Імперський гвардієць



Видно на дредноуті дійсно було щось важливе, бо крім десятка звичайних імперських солдат я зустрів ще двох гвардійців Імператора. А ці хлопці просто так десь не з’являються.


В кінці кімнати я зустрів гвардійця Лессікара. Він знову запропонував мені підкоритися. І знову отримав мою відмову...


Битва тривала не довго. Дуже скоро він і обидва його охоронці лежали на землі.


Тут на зв’язок вийшла Ліху Неріз. вона сказала, що розшифрувала отримані дані. А семе головне, що тепер ми зможемо впіймати Імператора!


Я миттю примчав на базу. Місія на Хоті підходила до завершення. Сержант Раск виконав свою частину завдання. Тут, як завжди невчасно, з’явився генерал Грейн. Він запропонував сержанту приєднатися до моїх рядів, доки імператора не скинуть. Несподіваний поворот!
 
BigErnyДата: Субота, 18.04.15, 22:12 | Повідомлення # 48
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорок восьма: Ціна перемоги



Я віддав Раску наказ прибути на мій корабель. Скоро ми мали відлітати.


Я зв'язався з майстром Тел Брегою. він був дуже задоволений моєю роботою і наказав летіти на Тайфон щоб оговорити наступний план дій. скоро. дуже скоро імператор буде в наших руках!
 
BigErnyДата: Субота, 02.05.15, 23:27 | Повідомлення # 49
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сорок дев’ята: Спуск



На Тайтоні мене вже чекала штурмова група. Тол Брега, Ліха Неріз та Уоррен Седору вже спакували валізи. Але раптом в зал увійшли Сатіл Шан, якій щось розповідав Джомар Чал. Повернувшись з Татуїну він проходив лікування і у нього було ведіння, що наше завдання приречене на провал. Крім цього в його видінні я перейшов на Темний бік Сили. Ця маячня викликала недовгі, але запеклі дебати на яких вирішили, що завданню бути.


посідавши в свої кораблі ми відправились у Фортецю Імператора біля Дромунд Кааса. Штурмувати її ми домовились з різних сторін щоб збільшити шанс на удачу.


Я теж збирався виходити, коли побачив Кіру, яка була не в собі. Вона сказала, що знову відчуває Імператора і що це пастка... Він чекає на нас. Що ж, не змушуватимемо його чекати довго.


Дорогу нам намагалося перекрити близько тридцяти п’яти солдат. Відбірних, елітних солдат Імператора. Сити, гвардійці та важкі дроїди. Це було і справді важко.


В тронній залі мене чекав Імператор і остання перепона на шляху до нього - Лють Імператора. Він сказав, що моя група знищена і я скоро приєднаюся до них.


Бій був не дуже важкий, здавалося, що він не б’ється в повну силу.


Після його поразки в зал увійшли мої компаньйони. П’ять джедаїв прийшли заарештувати Імператора. Однак ідея йти з нами йому не сподобалась. Тому він почав бити нас блискавками. Сильно і боляче. І тут майстру Тол Бразі прийшла в голову конгеніальна думка, що ми не встоїмо проти блискавок і час відступати. Але було вже запізно...
 
BigErnyДата: Середа, 06.05.15, 10:57 | Повідомлення # 50
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ятидесята: Немислимий союз



Імператор... Блискавка, від якої розповзалася темна Сила і яку майже неможливо було блокувати... Джедаї падають один за іншим і наповнюються темною стороною сили... Гладіаторські бої з дроїдами під сміх і крики ситів... Стоп, що я роблю???
Освідомивши це я якраз добивав важкого дроїда. Навколо стояла купа імперських гвардійців. але вони просто спостерігали за мною. не роблячи різких рухів я спокійно вийшов за двері... І знову побачив привид Оргус Діна. Він сказав, що я був під контролем Імператора, але зміг побороти його. Імперці ще не здогадуються про це, тому я мушу врятувати кого зможу зі своїх напарників і знайти союзника.
Нашу бесіду перервав наглядач Часкар. Він сказав, що сьогодні навчить мене проводити допити полонених. Я підіграв йому і пішов на заняття.


Моєю піддослідною стала... Кіра Карсен. Наглядач наказав випробувати на ній всі види болю, які завдає апарат, але я, за допомогою Сили, переконав його, що апарат несправний. Поки він пішов по інженера, я звільнив Кіру і ми обережно попрямували до доків, щоб врятувати решту команди.


В доках я зустрів лорда Скарджа і свою команду. Я хотів захистити їх. але Скардж не нападав. Він сказав, що вже 300 років чекає на мене, бо бачив мене з Кірою в своїх видіннях. І що настав час йому допомогти Галактиці. тому він здається і просить привести його на раду дждаїв. За це він обіцяє допомогти вивести наш корабель з фортеці Імператора. Що ж. Ок.


Рада джедаїв дуже порідшала. В ній лишилась Сатіл Шан, Бела Ківікс та майсткр Кіден. "Лють Імператора" розповів нам про план свого майстра. Імператор хоче знищити Галактику. Століття тому він провівтемний ритуал, який знищив населення цілої планети зробивши його майже безсмертним. Тепер він хоче зробити більш потужний ритуал, який висмокче життя з усієї Галактики і перетворить його на Силу для нього. Єдина зачіпка - це те, що для такого ритуалу потрібна велика жертва. Мільйони життів. І Імператор планує отримати їх на Белсевісі, планеті-в’язниці республіки.
 
BigErnyДата: Четвер, 07.05.15, 12:24 | Повідомлення # 51
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ятдесят перша: Повернення до бою



Протистояння Імператору справа не легка. тому ми вирушили на станцію Керрік запастися продуктами та медикаментами.


Талони на продукти, як і завжди, видавала майстер Серала. Набравши всього необхідного я повернувся на корабель. Видавши пайки своїм компаньйонам я перевірив стан корабля. Все було в нормі. отже через декілька годин ми вирушаємо.
 
BigErnyДата: Четвер, 14.05.15, 23:50 | Повідомлення # 52
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
ЧАСТИНА 3: Знищення Галактики

Частина п’ятдесят друга: Анархія



Доведеться летіти на планету-в'язницю Белсевіс. Дивно, але якесь нехороше відчуття переслідує мене...


Після виходу з гіперпростору мене вже чекали "хороші" новини. Диверсійна група ситів, на чолі з чистокровним ситом - катом Кренусом, вже прибула на планету. Гірше того, вони зламали систему охорони і всі в’язні опинилися на волі... Маніяки, убивці, ґвалтівники та інші веселі особи вільно розгулюють по планеті, на якій в мене завдання. Але не все так погано. Джедай Енна Таборд допоможе мені.


І знову невдача... Доки я дістався до місця, де ми повинні були зустрітися з Енною, вона вже холола. Біля її бездиханного тіла стояв Пак Талдін. Ситуація така, що сити підловили і вбили її під час розвідки. Але Пак знає про реактор, який живить щит і важку зброю бази ситів. Тому тару реле треба "вимкнути" іонним зарядом, що призведе до нестабільної роботи реактора.


Прокравшись за спинами охоронців я встановив заряди. Чекайте на сюрприз, загарбники!


Повідомивши Пака, що все встановлено, я скоро почув великий БУМ. Щити були зняті і дорога на базу відкрита. Якщо не рахувати важке озброєння самої бази.


Діставшись до центру бази я зустрів полковника Харет. Теж чистокровна сит. Ця "добра" дівчинка навіть з катом Кренусом зв’язалася. Ця божевільна парочка готові були піти на все, щоб Імператор завершив ритуал. А я на все, щоб він це не зробив.


Зав’язалася бійка. Хоча Харет і була готова померти, прямо зараз вона цього не хотіла. Але довелося...


Кат Кренус на втрату підлеглої відреагував дуже спокійно. "Імператор воскресить її, коли завершить ритуал", сказав він. Або він такий дурний, або наївний.


Пак Талдін визвав підкріплення, щоб взяти під контроль базу. Ситуація ж з катом Кренусом складалася важче. Він пішов в глиб планети і тепер міг бути де завгодно. Але раптом роздалася тривога від доктора Гантрелла. Він повідомив, що на його лабораторію напав якийсь червонопикий сит. Залишилось лише знайти його секретну лабораторію до того, як сит зуміє дістатися до доктора...
 
BigErnyДата: Вівторок, 26.05.15, 00:01 | Повідомлення # 53
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ятдесят третя: Смертельна спіраль



Щоб знайти лабораторію, мені потрібно було зібрати дані з трьох станцій слідкування. Першу з них захопили в’язні раттатакі. Пробившись через дюжину бандюків я отримав дані і відправився до другої станції...


Другу станцію захопили сили Імперії. Мене чекала засідка, з якої троє ассассінів намагалося підстрелити мене. Їм це майже вдалося, але я був спритніший за них. Хоча один заряд і пропалив мені одежу. Але як би там не було, дані я отримав.


Доки я дістався до третьої станції, її вже взяли під контроль сили Республіки. Тому отримати дані було не складно. Переславши їх Паку на аналіз, я отримав координати укриття.


Схоже ми запізнилися! В укритті на нас вже чекали дві дюжини імперських фанатиків, які були готові померти за Імператора. Що ж, я допоміг виконанню їх бажання... Це був їх вибір.


Ката Кренуса знову не було на місці. Замість нього мене зустрів командир Рейфел. Цей покидьок розповів, що Імператор навчив їх як становитися сильнішими забираючи чиєсь життя. І продемонстрував це... Два тіла вчених впало перед його ногами. Я кинувся в бій, щоб завадити йому і його посіпакам влаштувати масові розстріли.


Бій був важкий. Довелося нейтралізувати його охоронців до того, як вони теж вб’ють когось. І все це під щільним обстрілом самого командира. Але я впорався.


Науковці, які вижили сказали, що Кренус забрав доктора Гантрелла. Бо лише він має доступ до силового ядра в’язниць. Але крім цього, бандюки можуть отримати летальні прототипи зброї. І якщо я не вмішаюсь, це забере життя сотень місцевих республіканців.


До прототипів вже потягнули свої лапи і поросячі морди гаморреанці. Нажаль для них, їх розвідувальна група з 15 осіб не досягла своєї мети.


Важкі двері в кімнату з прототипами зачинилися надовго. Тепер час зайнятися пошуком Кренуса та Гантрелла.
 
BigErnyДата: Понеділок, 08.06.15, 00:18 | Повідомлення # 54
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ятдесят четверта: Ізолятор



Кренус сам зв’язався зі мною. Але не для того, щоб здатися в полон. Він сказав, що замінував каньйон і якщо він вибухне, то нас всіх накриє лавою з вулканів. Хоча це і дасть йому фору, треба зайнятися бомбами.


Як я і очікував, бомби були під охороною. Дюжина підривників щойно завершила свою роботу і запустили таймери. До бомб довелося пробиватися з боєм...


Три здоровенні бомби були знешкоджені! І зламані, щоб якийсь недобитий імперець-камікадзе не захотів їх відновити.


Тепер був час зайнятися порятунком доктора Гантрелла.


Шлях до доктора перекрили бувші в’язні еш-ка. Але чого я не чекав від них, це те, що вони володіють Силою. Не всі два десятка. Але деякі кидали в мене блискавку. А це боляче...


Я встиг якраз на вечерю. Гігантський терентетек хотів перекусити доктором Гантреллою. Але ж в мене на доктора були свої плани. Тому побита тваринка заповзла назад в нору без вечері і з декількома шрамами від світлового меча.


Доктор був цілий, хоч і замучений. Кренус вміє отримувати інформацію... Він збирається знищити силове ядро, що призведе до такого великого буму, що не тільки Белсевіс буде знищено. Треба було діяти швидко. Але доктор зі сльозами на очах попросив доставити його в безпечне місце. Ну як йому відмовити було?
 
BigErnyДата: Понеділок, 22.06.15, 23:14 | Повідомлення # 55
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ятдесят п’ята: Голокост



Силове ядро було побудоване ще за давніх часів расою ракатан. Але всю красу цього місця вже встигли спаплюжити імперці. які поламали статуї та пообписували стіни матюками. Я вже дійшов майже до цілі, як на мене з криками: "Смерть всьому живому" і "Слава Імператору" напала дюжина фанатиків...


Кренус чекав мене. Нарешті я дістався до нього особисто. Він порадував мене тим, що заклав заряди, які от-от детонують, а його вояки затримали мене достатньо довго. Ситуація була критична. Я вже хотів ринутись в останній бій, щоб спробувати знешкодити бомби, коли почув: "Кренус і його бійці! Складіть зброю! вас заарештовано!". В кімнату увірвався сержант Бедд з командою. Це зламало усі плани Кренуса і він кинувся в атаку.


Оскільки солдати Республіки зайнялися Кренусом та його посіпаками, в мене з’явилася мить на розмінування. В останню секунду я встиг знешкодити четверту бомбу, яка могла знищити стародавній механізм. Після цього я повернувся в пекло битви. Крейнус зрозумів, що підвів свого імператора. Рухи його стали біль хаотичні, що дозволило нанести йому смертельний удар...


Сержант Бедд подякував мені і повідомив, що на планету прибула полковник Бартаф, у якої є до мене декілька питань. Оскільки моє завдання тут закінчене, можна буде до неї заскочити.


Полковник дивилась на мене з деякою підозрою.
- Чому Пак Талдін, особливо небезпечний в’язень допомагав вам?
- ???
- Це правда, я в’язень. - сказав Пак, якого привела охорона.
Треба було думати, що з ним робити. Враховуючи його розкаяння та неоціниму допомогу під час завдання, я прийняв рішення про амністію. Але оскільки в’язні ніколи не залишали Белсевіс, то він буде шукати собі роботу тут.


Я доповів про успіх Сатін Шан. Тепер потрібно було дізнатися куди Імператор нанесе наступний удар. Джомар Чал вже відправився на імперську станцію, щоб добути цю інформацію, але мені краще підстрахувати його.
 
BigErnyДата: Вівторок, 07.07.15, 22:11 | Повідомлення # 56
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ятдесят шоста: Пропаща



Ще ніколи я не був так далеко в тилу ворога. Коррибанська Вогняна станція знаходилась в самому серці Імперії. Сподіваюсь все пройде добре, бо інакше наша подорож буде останньою...


Нас одразу помітили після стрибку. На зв’язок вийшов офіцер охорони, який почав вимагати документи. На щастя у лорда Скарджа був план. Зі словами: "ти що, солдатик, мене не поважаєш?" він схилився над голотерміналом. Офіцер зніяковів і попросив вибачення. Він сприйняв лорда ситів за гранд моффа Раша. Виявилось, що Скардж ще й непоганий актор.


Схоже, що імперці не чекали на настільки зухвалий вчинок. По дорозі патрулів я майже не зустрів. Але коли я нарешті знайшов Джомара, я знайшов і свою стару знайому - Ліху Нерез. Нажаль Імператор досі мав над нею контроль. Джомар же розпустив нюні про любов, в той час як Ліха з вдосконаленим Міді готувалася до нападу...


Довелося зламати міді і двох його друзів, після чого віддухопелити і Ліху, яка змінила свій зелений меч на червоний. Звичайна справа, якби хтось постійно не нив під руку: "не робіть їй боляче, будь-ласка...".


Декілька стусанів повернуло Ліху на шлях добра. Вона не розуміла що відбувається... Джомар визвався відвезти її на Тайтон і попросив мене не розголошувати про їх любов. За це він сказав мені цінну інформацію: Ліху сюди привіз лорд Фулмінісс, який після цього полетів з таємним завданням на Восс. Знаючи що значить "таємне завдання" швидше за все на Восс доведеться летіти і мені...


Так і є. Сатіл Шан відправила мене на Восс щоб знову зірвати плани Імператора. Ну а пізніше на зв’язок вийшов Джомар, який подякував мені і перепросив за те, що сумнівався в мені.
 
BigErnyДата: Понеділок, 03.08.15, 14:46 | Повідомлення # 57
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ятдесят сьома: Загадковий світ



Слід Дарта Фулмінісса привів мене на досить симпатичну планету Восс. Сподіваюсь я знайду його швидко, щоб був час помилуватись пейзажами.


Виявляється на Воссі живуть нейтральні користувачі Сили - Містики. Тому Імператор і захотів знищити його замість Белсевісу. Ну а Фулмінісс увімкнув ряд шифраторів, які приховують його місцезнаходження. Якщо діяти швидко, то вдасться знищити їх до того, як він зрозуміє в ому справа.


Не джедайське це діло - шифри підбирати. Точний удар мечем і вже ніхто нічого не шифрує. І так три рази...


Знищивши головний четвертий шифрувальник я нарешті отримав чистий сигнал, який йшов з печери неподалік.


В печері мене вже чекала дюжина солдат імперії та польовий командир, який послав їх на смерть. Фулмінісс втратив тринадцять бійців...


Глибоко в печері я зустрів Тала-Ре. Вона теж шукала Фулмінісса, бо три дні тому з ним пішов один з містиків і не повернувся. Нашу суперечку про те, хто ж повинен його шукати перервали скажені сити адепти.


П’ятеро ситів-недоучок кинулись в бій. Добре, що Тала-Ре вирішила допомогти нам.


На тілі одного з них ми знайшли голапередавач. Містик Вален-Да теж зумів постояти за себе і запропонував зустрітися в Святині Зцілення. Тала-Ре дала мені координати і я вирішив туди.
 
BigErnyДата: Четвер, 13.08.15, 20:38 | Повідомлення # 58
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ятдесят восьма: Криваве паломництво



Прибувши на місце зустрічі я помітив, що Тала-Ре вже чекає на мене. Обігнати джедая це круто. Дуже круто. Там вона повідомила мені, що я повинен зробити паломництво в Святині Зцілення один.


На вході в святиню мене зустрів охоронець, який пропустив мене в середину, після чого з сумним виглядом продовжив свою роботу.


Я хотів запитати дорогу у трьох цілителів, які досить дивно себе поводили. не знаю, чи входить вівісекція в базовий медичний курс Восса, але вони захотіли розчленувати мене. Довелося розчленувати їх...


Посеред зали стояла велика піраміда. Лише я її торкнувся, перед мною виникли образи трьох містиків: Лірас-Ву, Шанатка-Ло та Ханар-Йє. Вони сказали, що я повинен взяти голозапис і передати його Тала-Ре. Круто! Тепер я звичайний джедай-посильний... Не давши зрозумілих відповідей, ця свята трійця зникла.


По дорозі назад я запитав охоронця про божевільних цілителів. Він з легкістю зітхнув і сказав, що нарешті відіспиться, бо вони нарешті замовкли. Назавжди...


На порозі намету, де на мене чекала Тала-Ре мене зустрів командир Фракен-Нал. Він був не дуже в захваті, що я так далеко заходжу на їх територію, але Вален-Да з запису сказав, щоб вони взяли мене з собою в землі Кошмарів в Темне Серце. Нажаль мапа цього місця була лише у Королівському лігві громаків. І вони без бою її не віддадуть. тому ми зібрались в диверсійно-розвідувальну групу і вирушили за мапою.
 
BigErnyДата: Вівторок, 18.08.15, 21:29 | Повідомлення # 59
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ятдесят дев’ята: Лігво короля гормаків



Доки група Фракен-Налу відтягувала сили ворога на себе я виявив три генератори щиту. Послідовно знищуючи головний, другорядний та запасний генератори я лишив ворожу базу без захисту.


Я доклав Тала-Ре про успіх і сказав їй, що час відступати. Вона хотіла ще побити ворога, але мене послухала.


Хоча основні сили громаків і були відтягнуті, в лігві було повно охоронців. Пробившись через два десятки вояків я зустрівся з елітою. Троє вогнеметників захищало прохід до зали з мапою. Бій був жаркій. В прямому і переносному сенсі. Надіюсь, що мій плащ не дуже підгорів.


Залишилась остання перепона. Гігантська потвора і два божевільні охоронці. Потвора сказала, що її майстер, Сел-Макор, послав його підкорити гормаків. І він збирається підкорити і мене. Або вбити...


З охороною я розібрався швидко, а от з потворою довелося побитися довше. Сили темряви робили її майже невразливою до моїх атак, але методичне биття в одне місце зробили свою справу. Сел-Марор залишився без улюбленця.


В сейфіц короля було багато різних дрібниць. Дорогих дрібниця. Але, оскільки я хороший, я забрав лише мапу...


Зустрівшись біля землі Кошмарів з Тала-Ре ми обговорили план походу в Темне Серце. Скоро я зустрінусь з загадковим лордом Фулмініссом, який перетворює всіх на психічнохворих. Я вже припас для нього сорочку з довгими рукавами...
 
BigErnyДата: Неділя, 23.08.15, 20:56 | Повідомлення # 60
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина шістдесята: Бачення світла та темряви



В самих хащах землі Кошмарів знаходилося темне серце. Яка нормальна істота сюди захоче прийти? Але мої роздуми перервали нападом громаки. Десяток божевільних громаків. Всіх їх довелося приборкувати без заспокійливих...


В залу, де стояли Вален-Да та Фулмінісс підійшли і ми з Тала-Ре. Коли вся наша компанія була в зборі, земля розкололася і знеї донісся голос Сел-Макору. Ну, як всі в зборі, нехай почнеться вечірка.


Фулмінісс, вочевидь під впливом Сел-Макора, захотів напасти та знищити нас усіх. Не дивлячись на його блискавки та навіювання страху, ми не піддались його чумі божевілля, тому довго бій з ним не тривав.


Настала остання частина видіння Вален-Да: Тала-Ре повинна пожертвувати собою, щоб знищити Сел-Макора. Це могутнє створіння намагалося відмовити її. навіть взяти мене під свій контроль. Наївне. Я навіть з-під контролю Імператора вийти зміг... Тала-Ре ступила в темну пащу і своєю жертвою знищила його. Восс був врятований і від Лорда Фулмінісса, і від Сел-Макора. моє завдання виконане.


Я так і знав! Доки я боровся за звільнення Воссу, з’являться нові проблеми. Уоррен Седору з’явився на горизонті. Причому досить пафосно - він захопив флагман республіки "Доблесний" і утримує адмірала Дебріна. Якщо йому вдасться розколоти його, Імператор знищить нас до того, як ми покінчимо з ним.
 
Форум » Star Wars Games » On-Line Games » Jedi Knight (Сюжетный спойлер моей игры)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: