П`ятниця, 29.03.24, 16:10
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Star Wars Games » On-Line Games » Jedi Consular (Сюжетні спойлери гри)
Jedi Consular
BigErnyДата: Субота, 02.01.16, 01:37 | Повідомлення # 1
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
ПРОЛОГ

Джедай консул


У джедаїв почалася темна ера. Сити зрівняли з землею храм на Корусант і закопали в неї (землю) купу бравих джедаїв.

Ті, кому вдалося втекти, повернулися на планету Тайфон, щоб перегрупуватися і почати навчати наступне покоління джедаїв.

І ось тепер у них з'явилася "нова надія №2". На планету прибув молодий і перспективний падаван, але оскільки остання вакансія на лицаря була зайнята, йому довелося стати консулом.



Частина перша: Шлях джедая.

В космопорту мене ніхто не зустрів. Довелося бігати і шукати когось, хто зможе мені допомогти і підкаже з ким зв’язатися. Зустрівся мені майстер Сайо Бекан, якій і повинен був мене зустрічати. Розмова з ним розпочалась з того, що він вирішив просвітити мене в кодексі джедаїв. Можливо б наша не така цікава як довга розмова продовжувалася б, якби в зал не зайшла майстер Юон Пер. Вона привітала мене і одразу дала завдання. Рейдери плоті, місцеві аборигени-канібали, хочуть попсувати майно джедаїв. Тому необхідно захистити його від варварів. Я мушу знайти і забрати чотири голографічні записи...


В першому терміналі я знайшов запис Герона Джарда, якій розповів мені наскільки важливий мир в галактиці.


Наступний запис зробила Кела Брін. Вона повідала мене про справедливість.


Третім був історик, майстер Терс Сендон. Дані з його термінала я теж списав.


А от четвертий термінал хтось обікрав. Я доклав цю інформацію Юон Пер, що дуже засмутило і здивувало її. Вона попросила принести їй зібрані дані в храм джедаїв.


По дорозі я ближче познайомився з рейдерами-мисливцями. Вони побачили в мені ласий шматок їжі. А можливо і десерт. Але як вони помилялися. В результаті на дорогах Тайтону на 4 рейдерів стало менше.


В своїх апартаментах Майстер Юон Пер познайомила мене зі своїм другом... трандошанцем Кзен Фессом. Дивна ця дружба якась, але не мені судити майстра...
А от що до справи, то викраденою була досить цікава голограма. Її автор пропащий джедай Реджіварі, і вона гадає, що це не збіг. Вона підозрює, що сліди можуть вести в село Калікорі - поселення тві’леків-пілігримів. То ж я мушу піти в їх поселення і знайти цей запис.
 
BigErnyДата: Четвер, 07.01.16, 00:26 | Повідомлення # 2
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина друга: Мудрість старших.



Виходячи з храму мене зустріла нахабна падаванка Хелена. Хизуючись своїм світловим мечем, вона заявила, що я ще не доріс до того, щоб отримати меч. Та й знань мені не вистачає. Не те, що їй. Бо її навчав сам майстер Веттл...


Навідався я до майстра Веттла. Нормальний такий дядько Сказав що всіх вчитеме, за скромне пожертвування храму. А на Хелену радив не звертати уваги. Трохи роботи і в мене буде власний меч.
 
BigErnyДата: Понеділок, 11.01.16, 23:33 | Повідомлення # 3
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина третя: Пілігрими.



В селі пілігримів я підійшов до гурби молодих тві’леків. Башер з Вленом та Алією прийняли мене не дуже тепло. Але коли я розповів їм свою проблему згодились допомогти, аби я від них відчепився. Вони чули що у тві’лека Нелона Ронола з’явився голокрон. Він чемпіон селища по знищенню рейдерів плоті, тому його всі люблять і поважають. Але зараз він десь на полюванні.


В печері, де я знайшов голокрон було порожньо. Схоже Нелен вигнав звідси всіх рейдерів плоті. Але і він був тут. Він сказав, що багато чому навчився з голокрону і тому захистить свій народ. Знищивши усіх інших... Щоб довести свої слова він викликав завал печери. Силою!!!


Доки я пакував голокрон в печеру на шум збіглося шість рейдерів плоті. Довелось пробивати дорогу назовні крізь них...


Повернувшись до майстра Юон Пер я віддав їй голозапис і ми продивилися останні дані. Вони були не дуже втішливі. Нелон захотів знайти в фонді Реджіварі "першу зброю". Він знаходиться в руїнах святилища Келет і раніше джедаям не вдавалося його знайти. Тож я маю спробувати піти по слідах цього недоджедая і зупинити його.
 
BigErnyДата: Неділя, 31.01.16, 16:48 | Повідомлення # 4
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина четверта: Випробування Келету.



До руїн я дістався швидко і одразу ж розпочав пошуки. Але що було шукати? Довго я ходив по руїнах доки не натрапив на дивний камінь. Лише я торкнувся його, як за мною роздався нуднуватий голос дроїда. Він одразу сказав мені. що якщо я прийшов по "першу зброю" то на мене чекатиме випробування. І попередив. що вона було зроблена бозна-коли і від неї лишилась лише рукоятка. ну хоч щось.


Випробування полягало в поєдинку з тренувальними дроїдами. Всього відбулось три поєдинки з яких я вийшов переможцем.


Пройшовши випробування я повернувся до стародавнього дроїда. Він був вражений моєю майстерністю і віддав рукоятку без вагань. Я доповів про це майстру Юон, яка сказала, щоб я приніс рукоятку їй. Я вирушив назад в храм.


Перед кімнатою моєї майстрині мене зустріли Сайо Бекан який привів познайомити зі мною майстра Джеріка Кідена. Вони були не дуже задоволені методами моєї майстрині і сказали мені пильнувати. бо мало що може статися...


Юон Пер та Кзен Фессом розшифрували другу частину послання Реджіварі. В ній говорилось про печеру в горах Тайтону. В цих печерах люблять сидіти рейдери плоті, тому Кзен вирішив піти зі мною. Що ж. Навідаю я ще й печери.
 
BigErnyДата: Неділя, 14.02.16, 17:40 | Повідомлення # 5
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина п’ята: Око мисливця.



Використовуючи усі свої вміння та навички джедая, я дістався до місця призначення. Пройшовши за спинами рейдерів плоті, я наштовхнувся на дивні кам’яні скульптури.


Слід за мною прийшов Кзен. Він просвітив мене про свої мисливські звичаї і сказав, що щось в цій кімнаті не те. з кістками. Покопавшись в них ми знайшли голотермінал...
Але тут ззаду підійшла Оллія з двома бугаями. Нелен послав їх забрати рукоятку. Але ми вирішили справу миром, я дав їй трохи кредитів на розвиток поселення.
Коли "гості" пішли геть, ми використали голотермінал. З нього Реджіварі вів звернення до "Дітей темряви Тайтону". Крім цього ми знайшли посилання на мапу. Знаючи, що самим нам не розібратися, ми повернулися до моєї майстрині.


Майстер Юон Пер була збентежена від повідомлення, яке лишив мені Нелоном Ронолом. Він погрожував вбити мене, якщо я і надалі буду сунути свій ніс в пошуки фонду Реджіварі. Схоже темний бік затягує його...
Як би там не було, ми завантажили мапу і визначили наступний пункт мого призначення. Мені треба було підібрати пароль на старий комп’ютер джедая. Підказка була в його вченні. Треба буде передивитись його на ніч.
 
BigErnyДата: Неділя, 06.03.16, 00:59 | Повідомлення # 6
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина шоста: По кроках пропащого.



Я сподівався, що комп’ютери досі в робочому стані. Походивши по руїнах, я знайшов перший. З нього голограма Кахель Це сказала, що все пропало. Реджіварі пішов, а джедаї готують контрнаступ... Раду джедаїв знищити не вдалось.


З наступного Ведріа Телліон повідала, що до них йдуть союзники. Інколи доходять. Але рідко. Бо рейдери плоті їх під'їдають...


Останній, Орт Куан був поранений. Він казав що Облога скоро закінчиться. Але навряд чи він дожив до її закінчення. Також всі вони несли якусь маячню про ідеї Реджіваризму. Але судячи з того, що їх розгромили ідеї ці не такі значущі.


Я повернувся до майстра, яка сказала, що Кзен ще не повернувся, але координати останньої точки мусять бути у нього. Щоб не гаяти часу я пішов на його пошуки.
 
BigErnyДата: Субота, 12.03.16, 23:55 | Повідомлення # 7
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сьома: Спадок Реджіварі.



Слід привів мене в печеру біля водограю де і зник Кзен. На своє диво я зустрів там дюжину послідовників Нелена, які накинулися на мене. Довелось розкидати їх і продовжити пошук.


В кінці печери я побачив клітку де і утримували Кзена. Троє його охоронців явно не відпустили б його просто так, тому до клітки я пробивався з боєм.


Я звільнив Кзена. Він дуже переймався тим, що його піймали живим, бо так він втратив всі свої очки перед богинею. Але доповів, що передав координати майстру Юон. Я сказав, що це нонсенс, бо Юон вже довго не виходила за межі Ради джедаїв... Отже Нелен вміє змінювати зовнішність. Гарний трюк. Доведеться пити по його гарячих слідах.


По дорозі ми зустріли рейдерів плоті, які явно щось замислили. Вони перепрограмовували старих дроїдів. Бій був жаркий. Близько десяти дроїдів і п’яти рейдерів нам довелося знищити, доки ми не розчистили собі шлях.


Нам пощастило! П’ятеро вищих шаманів рейдерів плоті облюбувало печеру, яка вела до фонду Реджіварі,собі за каплицю. Довелося порушити їх ритуали...


Нам зустрівся мужик в капюшоні якій представився охоронцем. Він запитав, чи настільки велике у мене бажання знайти фонд, що я готовий пройти випробування вогнем? Я сказав: "Так"! І ця гадюка підпалила мене і зникла. Добре, що хоч Кзен допоміг полум’я збити. Зустріну ще раз,вже я цього охоронця підпалю!


Далі я зустрів тві’лека,який не потух так само швидко як і я. Я запропонував викликати йому швидку, але він сказав, що я ворог і наклав на мене Силовий біль. Кожен крок був наче по голках. Крім цього і ця невдячна особа зникла...


Наступним випробуванням став вівтар, який обприскав мене ціанистою кислотою. Лише моє тренування джедая не дозволило мені втратити свідомість і померти. Хитаючись від втоми і болю і дійшов до останньої кімнати...


Я зустрів самого майстра Реджіварі. Точніше його привид. Він сказав, що Нелен вже проходив тут, але його ідеї він зрозумів невірно. Тому зараз він хоче знищити джедаїв. Усіх. А розпочне він зі старої кузні, де молодь робить свої перші мечі. Тому я мушу знайти її, зробити собі меча та зупинити останнього. Будь-якою ціною!
 
BigErnyДата: Неділя, 03.04.16, 18:27 | Повідомлення # 8
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина сьома: Кузня.



По дорозі до кузні мені довелося зайти в печеру, де влаштували собі гніздо горранти. Близько дюжини з них напало на нас з Кзеном. На цьому їх гніздування у цій печері і закінчилось.


Звернувши увагу на кристали, які сформувалися в печері, я вирішив взяти один для майбутнього меча. Розпочавши відколупувати гарненький зелений кристал, я почув чиїсь важкі кроки за спиною. Гандарк! Ця темна тварюка гніздилася разом з горрантами і тепер вирішила напасти на мене. Бій був важкий, але свій кристал я не віддав.


От вона - стара джедайська кузня. Не гублячи часу я почав збирати меч. Деталь за деталлю складав я навколо кристала. І от яскравий зелений клинок засяяв з рукоятки.


Але знизу мене вже чекали. Нелен Релок, який привів Оллію та Кета. Він сказав, що я останній джедай, який зробив зброю в цій кузні, бо він знищить її. а за нею і усіх джедаїв. Довелося провчити цього хвалька...


Пару ударів по пиці і Нелен був на землі. Оллія та Кет були вражені побаченим, бо вважали Нелена нездоланним. Тепер їм самим доведеться дбати про своє поселення, а Нелена вони відтягли на суд до ради джедаїв. Кзен був просто в захваті від побаченого! Він сказав, що я Голос богині і тепер він послідує за мною, щоб набрати побільше очок.


Я повернувся з доповіддю до ради джедаїв. Нелен був поранений і його чекало довге лікування, по завершенню якого джедаї спробують схилити його на світлий бік. Мій майстер, Юон Пер отримала дозвіл на те, щоб прийняти мене в джедаї. Але раптом під час церемонії вона втратила свідомість. Не схоже на джедаїв... Після обстеження майстер Сайо Бекан сказав, що вона хвора на рідкісну хворобу. Мені необхідно полетіти на Корусан до науковця Еттроса Фінна. Він може знати спосіб лікування цієї хвороби.
 
BigErnyДата: Понеділок, 02.05.16, 21:33 | Повідомлення # 9
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина восьма: Страждаюча майстер.



З храму джедаїв на Тайтоні я сів на човник, який відвіз мене на станцію Керрік. З неї я візьму квитки до Корусанту.
 
BigErnyДата: Субота, 07.05.16, 14:07 | Повідомлення # 10
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина дев’ята: Вдосконалене тренування: Джедай консул.



На станцію Керрік мене зустрів майстер Остер-Гел. Він висловив співчуття з приводу хвороби мого майстра і сказав, що я повинен обрати наступний крок свого тренування. З цим мені допоможе майстер Дінерот.


Майстер Дінерот запропонував мені вчення або джедая мудреця, або джедая тіні. Хоча свій вибір на користь мудреця я зробив вже давно...
 
Форум » Star Wars Games » On-Line Games » Jedi Consular (Сюжетні спойлери гри)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: