Четвер, 25.04.24, 05:26
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 12 з 12
  • «
  • 1
  • 2
  • 10
  • 11
  • 12
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
Остання пройдена гра!
BigErnyДата: Середа, 09.08.23, 15:44 | Повідомлення # 221
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Thieves Den
(Старі Сувої IV: Забуття: Кубло злодіїв)

Платформа: PC
Рік: 2006
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Доповнення додає похований під замком Енвілу старий піратський корабель, в який ви можете вдихнути нове життя. Колись він належав піратам "Червоної шаблі", яких чарівники поховали в скелі разом з кораблем. Якщо ви наймете екіпаж, у вас з’являться торговці новою зброєю і бронею, тренери, вчителі нових чар, а також ви зможете відправляти своїх піратів на розбій, щоб вони принесли вам частину здобичі.
В цілому, це ще один будинок.
Прикріплення: 6472989.png (1.23 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 09.08.23, 17:20 | Повідомлення # 222
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Vile Lair
(Старі Сувої IV: Забуття: Лігво негідника)

Платформа: PC
Рік: 2006
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Ще один будинок для негативного персонажа. Далеко на півдні ви знайдете затоплену печеру, в якій колись жив один негідник. Ви зможете побудувати тут ботанічний сад з найотрутнішими рослинами, отримати "худобу" з якої можна буде пити кров, отримати вбрання Багряного Шраму і завести помічника-вампіра, якого можна посилати на завдання, що знизить вашу репутацію. Крім всього тут є храм Ситіса, в якому ви можете помолитися лише будучи негативним персонажем. І тут ви можете вилікувати вампіризм не проходячи квест по його лікуванню.
Хороший будинок для темного персонажа.
Прикріплення: 9644503.png (1.37 Mb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 18.09.23, 20:52 | Повідомлення # 223
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Unearthing Mehrunes Razor
(Старі Сувої IV: Забуття: Розкопки Бритви Мерунеса)

Платформа: PC
Рік: 2006
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Досить цікаве доповнення. Оскільки Мірунес Дагон головний антагоніст основної гри, в грі немає його святилища. Тому знайти Лезо Мірунеса ви зможете самостійно... Ну майже самостійно.
До вас дійдуть чутки, що архімаг-вигнанець Телевані, Фратен Дротан, організував пошукову експедицію, з якою вирушив в Сандеркліфську вахту. Вирушивши за ним вам доведеться пройти кілька пасток і під зруйнованою твердинею ви знайдете дорогу в закинуті шахти. По дорозі ви можете побачити члена Мораг Тонга, якого відправили перервати пошуки. Спускаючись нижче, ви знайдете давно поховане айлейдське місто Варса Баалім. Як виявилось, разом з ним було поховане і плем’я вампірів, яке з задоволенням почало ласувати копачами. Пройшовши через це місто вампірів, ви дійдете до нижнього ярусу, куди вже дістався маг. Також там чекає Чемпіон, який охороняє Лезо Мірунеса. Щоб ослабити останнього, вам доведеться провести ритуал, з поїданням живого серця, що нагородить вас Пріоном людожера та Порфірову гемофілію (від якої ви станете вампіром за декілька днів). Після перемоги, двері в комору відкриються (якщо вам не вистачило сили відкрити їх власноруч) і ви зможете забрати свою нагороду - Лезо Мірунеса.
Цей артефакт має можливість вбити з одного удару будь-яку істоту, відправивши її душу напряму до Мірунеса Дагона.
Це довгий і цікавий квест, в результаті якого ви ще й артефакт отримуєте. Чи треба казати ще щось?
Прикріплення: 1247238.png (1.12 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 11.10.23, 16:01 | Повідомлення # 224
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine
(Старі Сувої IV: Лицарі Дев'яти)

Платформа: PC
Рік: 2007
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Все почнеться з чуток, що в каплиці Ковадла хтось влаштував різанину. Навпроти неї з’явився пророк. що розповідає усім. що кінець близько, якщо ніхто не зможе відновити орден лицарів Дев’яти божествам. Але перш ніж стати лицарем, вам слід пройти паломництво до всіх вівтарів божеств не скоюючи будь яких злочинів. Лише після цього ви зможете вирушити на пошуки обладунків і зброї лицаря. Ви відбудуєте штаб-квартиру лицарів. де вам доведеться перемогти їхніх привидів, щоб показати, що ви достойні звання лицаря. Привиди підкажуть, де можуть бути ті чи інші частини обладунку. В цей же час новий ворог, авроріанці будуть здійснювати напади на каплиці і лише ви можете відбити їх руйнівні атаки. Зібравши всі обладунки та зброю, ви і ваші однодумці, яких ви завербуєте на свій бік, вирушите на фінальний бій з Умарілом Неопереним - айлейдським напівбожеством, який хоче захопити цей світ.
Що сказати про доповнення? Не скажу, що воно мені особливо сподобалося, але, все ж, я отримав нову зброю, нові обладунки та магію. В цілому, пройти можна.
Прикріплення: 9822665.png (1.59 Mb)
 
BigErnyДата: Неділя, 29.10.23, 15:27 | Повідомлення # 225
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Oblivion
(Старі Сувої IV: Забуття)

Платформа: PC
Рік: 2006
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Четверта частина Старих Сувоїв. Як і раніше, ми самі розвиваємо свого героя, обираємо навички, які приноситимуть йому більше бонусів і будуть качатися легше, а також впливати на рівень героя. Ви зможете вступити в різні гільдії, щоб виконувати для них завдання і отримувати за це непогані артефакти. Також ви зможете виконувати завдання принців даедра за їхні артефакти. В грі повно різноманітної зброї, обладунків, еліксирів і магії. Розвиваючи певні навички ви отримаєте нові бонуси... Чи може щось зламати цю ідилію? Так - злісний левелінг. Піднімаючи свій рівень світ навколо вас теж його підніме. Ви вибрали клас злодія? Що ж, ваш світ буде дуже жорстокий до вас, коли ви з відмичками, стрибками і бігом зайдете в якусь печеру, де дряхлі скелети зміняться на архілічів. Інколи це призводить до того, що фіксований "страшний бос" значно слабкіший за його свиту. Крім цього, звичайні бандити, які на початку нападали на вас з іржавими ножами в поношеній шкіряній броні стануть одягнені в повну даедричну броню (яка коштує як особняк в якомусь місті). Логіка? Її немає. А ще левелінг впливає на артефакти. Ви знайшли унікальний меч на першому рівні? Дуже шкода. Якби ви знайшли його на двадцятому, він би був втричі сильнішим, а тепер це звичайна зубочистка, над якою всі сміятимуться.
За традицією, ви починаєте гру як в’язень. На імператора здійснений напад і його варта, Клинки, намагаються вивести його через таємний хід, який знаходиться у вашій камері. Дивлячись на вас імператор впізнає людину зі своїх видінь і дозволяє пройти вам разом з ним. Там на нього нападають вбивці Міфічного світанку і вбивають, за момент до того як він віддав вам свій амулет і попросив вирушити брату Джоффрі в Хорролі. Він просить знайти байстрюка імператора, якій знаходиться в Кватчі. Прибувши туди ви знайдете Квач в облозі даедрами, а перед містом відкриті ворота Забуття. Вам доведеться зайти в них і знайти в найвищій вежі сіґільський камінь, щоб зачинити їх. Врятувавши Мартіна, сина імператора, ви починаєте розслідування про Міфічний світанок, який виводить вас на Манкара Каморана. який хоче привести в Тамріель злого принца даедр Мірунеса Дагона. І ви станете тим героєм, який зупинить їх.
Не дивлячи на левелінг, в гру можна грати і отримувати задоволення.
Прикріплення: 1584672.png (1.68 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 10.01.24, 15:03 | Повідомлення # 226
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles
(Старі Сувої IV: Тремтячі острови)

Платформа: PC
Рік: 2007
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Вийшовши з каналізації в’язниці, ви скоро дізнаєтесь, що в Нібенійській затоці з’явився острів, на якому є портал. Вирушивши туди ви зможете пройти на Тремтячі острови - царство Шеогората, одного з принців даедра. Діставшись до нього, ви зможете допомогти йому підготуватися до приходу Джаґґелаґа, принца порядку, який хоче принести порядок в світ безумства Шеогората.
На відміну від Забуттів Мерунеса Дагона, де невеликі пустельні острови оточені лавою, Забуття Шеогората значно красивіше і цікавіше. Його світ розділений на дві частини: Манія і Деменція. Якщо частина манії представлена яскравими кольорами і живе там, в основному життєрадісне населення, то частина Деменції більш депресивна. В кожній частині є свої представники флори і фауни, а силами охорони служать Золоті святі і Темні спокусниці. До речі флора, фауна, архітектура і майже всі предмети на Островах нові, що без сумніву, є добре. Місцеве населення теж досить цікаве і неординарне. Ну і побічні завдання в них відповідні. Править цим усім Шеогорат, який готується до приходу Порядку, який знищить Острови. Він даватиме вам завдання по відстеженню проявів Порядку і підготовці до оборони його палацу. В кінці вам доведеться протистояти самому принцу порядку - Джаґґелаґу.
На відміну від попереднього великого доповнення, це значно яскравіше і цікавіше. Обов’язково треба в нього зіграти!
Прикріплення: 5414487.png (1.57 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 10.01.24, 15:37 | Повідомлення # 227
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Fighter's Stronghold
(Старі Сувої IV: Оплот Бійця)

Платформа: PC
Рік: 2007
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Останнє доповнення. Вийшовши з каналізації в’язниці, ви отримаєте листа, що на замок Бойового рогу готується напад. Але коли ви прибудете туди, то побачите, що бій вже йде, а лорд, який відправив вам листа вже мертвий. Однак він заповів свій замок тому, хто прийде йому на допомогу. Замок знаходиться в жахливому стані, але ви можете покращити його. Ви зможете відкрити винокурню, в якій варитимете власне унікальне вино, привести двемерську кузню. яка збільшуватиме ваші навички коваля та багато іншого. Але якщо ви будете дуже уважні, то знайдете темний секрет цього замку, тягар якого лежав на плечах минулого власника.
Це - мій улюблений маєток. В ньому багато місця для речей, а винокурня і секрет замку додають йому окремого шарму. Мені подобається ця DLC.
Прикріплення: 9411517.png (1.77 Mb)
 
BigErnyДата: Четвер, 14.03.24, 15:31 | Повідомлення # 228
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Star Wars: The Empire Strikes Back
(Зоряні Війни: Імперія завдає удар у відповідь)

Платформа: BBC Micro
Рік: 1988
Жанр: Arcade
Розробник: Vektor Grafix Limited/Domark


Ще одна версія гри по п’ятому епізоду з векторною графікою. Грається виключно з клавіатури, тому не можу сказати, що мені було комфортно грати. Рейтингу "Справжній Джедай" я в ній досягти не зміг.
Не можу її рекомендувати через занадто складне керування.
Прикріплення: 2741262.png (11.9 Kb)
 
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
  • Сторінка 12 з 12
  • «
  • 1
  • 2
  • 10
  • 11
  • 12
Пошук: