Понеділок, 09.03.26, 04:07
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Resistance - s01e05 - The High Tower
BigErnyДата: Вівторок, 23.09.25, 21:10 | Повідомлення # 1
Імператор
Група: Імператор
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
На станції "Колос" почався блекаут. Ніку тестує передавач, який, як виявилося, на близькій дистанції дає сильні перешкоди. Оскільки працювати без світла неможна, команда механіків йде у бар, де зустрічає Гайпера Фазона. Тем ображається на нього за те, що він пробився вгору і забув про неї, адже починали вони разом. Казуд хоче пробратися в вежу капітана Дози, особливо після того, як побачив штурмовиків Першого Порядку, які привезли паливо для станції. Гайпер запрошує їх з Тем, де Казуда відбивається від групи і підслуховує розмову Елріка Вонгера і Імануїла Дози. Він вважає, що капітан Доза прогнеться під Перший Порядок і хоче повідомити про це По Демерон. Але штурмовики виявляють його і переслідують по станції. Випадково він забігає до Торри Дози і тікає через вікно по карнизах. Всі в барі бачать це і роблять ставки, що він зірветься. Але йому вдається втекти.

- КАЗ, ТИ МЕНЕ ЧУЄШ?!?
- Звісно, ти ж в кроці від мене!

- Хто чемпіон? Я, Гайпер Фазон, чемпіон!

Транспорт TY-700 везе паливо для станції. А ще штурмовиків Першого Порядку.

- Приєднуйтеся, і ми захистимо вас від піратів.

Сім'я Доза проводжає представників Першого Порядку.
Прикріплення: 5057385.jpg (512.3 Kb) · 6979602.jpg (374.5 Kb) · 1652145.jpg (251.5 Kb) · 5779036.jpg (432.8 Kb) · 6057704.jpg (493.6 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: