Субота, 27.04.24, 20:55
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
Остання пройдена гра!
BigErnyДата: Середа, 14.04.21, 19:26 | Повідомлення # 201
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Batman: The Caped Crusader
(Бетмен: Хрестоносець у плащі)

Платформа: Amiga
Рік: 1988
Жанр: Action
Розробник: Special FX/Data East


Гра по серіалу 60-х років. Дра ділиться на дві частини: в першій Пінгвін налагодив виробництво робопінгвінів, а в другій Джокер полонив Робіна і замінував каналізацію під цирком.
Гра виконана у вигляді коміксу, де один екран розкривається над іншим. Головний герой, Бетмен, ходить по локаціям, збирає предмети і інколи б’ється з опонентами. Майже у кожного предмета є можливість використати її, що збільшує відсоток в розв'язання загадки. Але на цьому плюси закінчуються. Бетмен, печера якого розташована прямо навпроти особняка Пінгвіна (?), виходить на роботу голодним. Його здоров'я постійно падає. Ба більше, в сюжеті з Джокером, щоб їсти продукти, Бетмену потрібно вставити собі штучні щелепи, знайдені в каналізації... Далі вороги. На екрані їх кількість обмежена, але при виході і поверненні вони оновлюються. І якщо звичайних посіпак попити досить просто (хоча і довго), то пацюки влаштовують локальний терор. Стосовно босів, то з ними теж не все так просто. Якщо з Пінгвіном зробити нічого неможливо, він просто не вмирає, то Джокара треба перемогти декілька разів. доки він не прийде в кімнату, де його можна буде перемогти остаточно. Ну і в кінці нам покажуть фінальний кадр коміксу і відсоток, на який ми пройшли гру.
В цілому гра не погана. Освоїти її можна швидко, хоча і сценарій з Джокером ДУЖЕ ускладнюють пацюки і тир.
Прикріплення: 1461828.png (8.0 Kb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 21.06.21, 13:30 | Повідомлення # 202
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Star Wars: Return of the Jedi
(Зоряні Війни: Повернення джедая)

Платформа: Amiga
Рік: 1988
Жанр: Arcade
Розробник: Domark


Гра по фільму. Рівні розділені на 4 частини: перегони на спідербайку по лісу до села івоків, поїздка на ВРТ до бункера і політ через зоряні руйнівники до Зірки Смерті, і політ в шахті самої Зірці Смерті. Як бонус, після знищення реактора, вам потрібно вилетіти з Зірки Смерті в зворотньому напрямку і розвернутим керуванням.
Щодо геймплею, то він жахливий. Ваша техніка досить велика, а швидкість гри досить висока. А те, що мапа гри проходить під кутом - робить можливість побачити певні об'єкти за секунду до того, як ви в них вріжетесь.
P.S. Колись я дуже жалів, що дана гра загублена чи не виходила під DOS. Ця версія вилікувала мене від жалю...
Прикріплення: 0307852.png (10.2 Kb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 26.09.22, 15:06 | Повідомлення # 203
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Predator
(Хижак)

Платформа: Amiga
Рік: 1987
Жанр: Arcade
Розробник: Activision


Жахлива гра, яка намагається повторити сюжет фільму. Ви, як майор Алан Шефер, вирушаєте в джунглі центральної Америки, щоб знищити повстанців. Але до цього туди прибув Хижак, який хоче влаштувати полювання на людей.
Чи є в грі щось хороше? Ну, персонаж може отримати досить різну зброю з тіл своїх союзників. Але, на жаль, що мініган. що пістолет-кулемет - будуть стріляти однаково.
З поганого - все інше. Уявіть собі гру серії Contra, де головний герой плавно ходить по екрану. а його вороги обстрілюють його з-за екрану. Час від часу з’являтиметься Хижак. щоб пополювати на вас, але він такий самий слоупок як і ви. З рештою, якщо вам вистачить терпіння дійти до четвертого рівня, то ви зіштовхнетесь з Хижаком в рукопашній битві (яка більше нагадує бійку двох алкоголіків). О, до речі, гра не сказала вам, що до кіенця гри ви маєте донести 2 повні життя свого персонажа? Який жаль, бо саме стільки виб’є з вас Хижак. Не залежно від того, наскільки сильно ви його битимете. Ну а розгубити життя по дорозі під кулеметним вогнем дуже просто.
Вердикт. Жахлива гра на Амігу. Єдиний варіант пройти її - запам’ятати розташування всіх ворогів на чотирьох рівнях гри.
Прикріплення: 1619715.png (118.9 Kb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 26.09.22, 15:21 | Повідомлення # 204
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Mortal Kombat
(Битва смертних)

Платформа: PS Vita
Рік: 2011
Жанр: Fighting
Розробник: NetherRealm Studios/Warner Bros. Interactive Entertainment


Після Армагеддону в попередній частині в фінальній битві зійшлись Рейден і Шао Хан. Хан переміг, але Рейден відправив собі в минуле послання... І от на турнірі першої частини Рейден отримує послання. але не може інтерпретувати, що воно значить. Поступово він змінює історію перших трьох частин серії і в кінці знищує (угу, знищує... Якраз...) Шао Хана.
Від комп'ютерної версії ця відрізняється наявністю додаткової вежі випробувань і новини завданнями: перевір свій баланс - де треба використовувати гіроскоп консолі; і перевір свій поріз - аналог фруктового ніндзя, тільки замість фруктів тут залишки бійців. Також в цій версії присутній призовий боєць Кратос з серії "Бог Війни".
Це дуже хороша та якісна гра. Рекомендую всім, в кого є PS Vita. Єдиний мінус - зіграти вдвох в неї ДУЖЕ важко.
Прикріплення: 5625763.png (816.8 Kb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 26.09.22, 17:28 | Повідомлення # 205
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Star Wars: Droids
(Зоряні Війни: Дроїди)

Платформа: Amstrad CPC
Рік: 1987
Жанр: Action
Розробник: Walther Miller


Гра створена по мультсеріалу. R2-D2 та C-3PO намагаються втекти з копалень Фромів, місцевих кримінальних авторитетів. Для цього їм треба пройти вісім поверхів і покинути базу. На базі повно ворожих дроїдів і систем захисту. для активації ліфтів, C-3PO повинен взаємодіяти з комп’ютером маючі два різні ключі, які добуваються як трофеї. І тут починається найстрашніша частина. З комп’ютером ви взаємодієте шляхом відтворення кольорових сигналів, від 2 до 8. Двічі. Помилитесь хоч раз, ключ згорає і ви все маєте починати з початку. Друга жахлива річ - це те, як атакує C-3PO. Він кидає камінці, які летять по параболі на півтора метра від дроїда. Влучити таким чином в ворога буває дуже складно.
Висновок: це була б слабенька гра по серіалу Star Wars: Droids, але злам комп’ютерів робить її такою, в яку навряд чи хтось захоче грати.
Прикріплення: 6364093.png (27.6 Kb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 26.09.22, 18:33 | Повідомлення # 206
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

MechWarrior 5: Mercenaries
(Мехвоїн: Найманці)

Платформа: PC
Рік: 2019
Жанр: Simulator
Розробник: Piranha Games


Mechwarrior: Mercenaries. Втретє. На цей раз, це вже п’ята частина серії. Ваш персонаж - син найманця Ніколая Мейсона, який втрачає батька і змушений з його командою з’ясувати за що його вбили.
В грі є як купа плюсів, так і купа мінусів. Почну по порядку.
Ну, по-перше мапа галактики. Вона виконана просто суперово. До того ж, вона динамічна. Поки ви влаштовуєте безлад на якійсь планеті, мапа змінюється. Може відбутися. що завдання ви почали, в секторі, який належить одному дому, а закінчите, іншому. Причому змінюється вона відповідно до подій всесвіту. За це великий плюс.
Друге - це візуалізація. В грі можна знайти зображення всіх гармат, набоїв і обладнання. Коли в ваш мех прилетить заряд лазеру, розплавлений метал буде в місці куди він влучив. Так само з усією іншою зброєю. В кінці завдання ви можете отримати меха, який більше нагадуватиме сито.
Тепер про погане. Радар. Він повністю кастрований. Він показує мехів в полі зору. Якщо ворог ховається за пагорб в 100 метрах від вас, радар його губить. Ще є таке поняття як респаун. Дуже класно, коли серед чистого поля, перед тобою виростає ворожий мех, який одразу починає атакувати.
Тепер щодо поведінки мехів. Вороги не стрибають (виправлено в DLC) і не падають. Тактика відпиляти ворогу ноги більше не діє. Це просто сповільнить ворога. Не декілька секунд. Це ДЕЖЕ погана іде.
Щодо погоди. Вона тут для галочки. Чи стоїте ви по пояс в лаві, чи вас поливає льодяним дощем - це не впливає на перегрів вашого меха. Ще одна важлива деталь упущена.
Кампанія ділиться на завдання кампанії, які необхідно проходити, щоб рухати сюжет, завдання з підвищеною нагородою, та звичайні завдання. Саме дивне завдання - це руйнування бази. Ваш мех може вклинюватися в будівлі бази як розпечений ніж в масло. До речі, меху це ніяк не шкодить. Найбільший ворог кампанії - жахлива оптимізація, яка не один раз заважала її пройти. Ворог був знайдений, його плани зірвані, а секрет батька головного героя розгаданий.
В цілому. не дивлячись на всі недоліки, гра принесла мені задоволення. Її можна спробувати, хоча, я вважаю, попередні частини краще.
Прикріплення: 4981839.png (1.59 Mb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 26.09.22, 18:58 | Повідомлення # 207
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Batman: The Movie
(Бетмен: Кіно)

Платформа: Amiga
Рік: 1989
Жанр: Action
Розробник: Ocean


Гра по чудовому фільму Тіма Бертона - Бетмен. На жаль, гра не така чудова , як фільм. Умовно її можна розділити на 5 частин.
Перша - "Аксіс Кемікал" - тут вам доведеться збивати бандитів бетарангами та бути обережними з токсичними рідинами та парою. В кінці ви збиваєте в чан з хімікатами Джека Нап’єра і створити Джокера.
Друга - перегони на Бетмобілі. Найважча частина. Керується він з грацією праски, яка відлітає від будівель і машин, як кулька від пінгпонга. За невеликий час ви маєте проїхати певну відстань.
Третя - створення антидоту. Найпростіше завдання на логіку.
Четверте - Беткрило. Треба зрізати 100 кульок з газом Джокера. Має ті ж недоліки, що і Бетмобіль, але, в цілому, проходиться легше.
П’ята - собор. Вам потрібно пройти через весь собор, в якому повно людей Джокера, пацюків (знову це заклятий ворог Бетмена) і слабких конструкція будівлі. В кінці вам доведеться скинути Джокера з даху.
Гра середної якості, яку псує рівень на Бетмобілі. Таке.
Прикріплення: 3944988.png (13.5 Kb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 26.09.22, 19:03 | Повідомлення # 208
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Star Wars: The Empire Strikes Back
(Зоряні Війни: Імперія завдає удар у відповідь)

Платформа: Amstrad CPC
Рік: 1985
Жанр: Arcade
Розробник: Atari Games


Гра по п’ятому епізоду Зоряних Війн. В цілому, все теж саме, що і в версії на Amiga, але грається набагато легше. Більше сказати мені нічого.
Прикріплення: 5415798.png (3.9 Kb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 26.09.22, 20:53 | Повідомлення # 209
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Predator 2
(Хижак 2)

Платформа: Amiga
Рік: 1991
Жанр: Shooter
Розробник: Oxford Mobius/Konami


Гра по фільму Хижак 2. Рейковий тир. Ви маєте знищувати злочинців, а потім і Хижаків, слідкувати за бронкею та набоями для зброї, а в кінці рівня на вас чекатиме бос. Гра досить складна, але неякісна розробка і економія на тестуванні зробили її непрохідною. На останньому рівні, де потрібно вистрілити в Хижака-боса п’ятьма гранатами з гранатамету, розробники не додали п’яту гранату. Дякую, дуже дякую.
Гра не прохідна. Краще зіграти в цю гру на іншій платформі.
Прикріплення: 1152039.png (16.7 Kb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 27.09.22, 07:09 | Повідомлення # 210
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Blood
(Кров)

Платформа: PC
Рік: 1997
Жанр: FPS
Розробник: Monolith Productions/GT Interactive

Епічний шутер від першого обличчя, сповнений насильством і відсилками на культові фільми.
Події відбуваються в першій половині ХХ віку. Наш персонаж, Калеб, якій з групою інших персонажів був служителем злого Чернобога в культі Кабал. Чернобог зажадав забрати Калеба і його друзів як жертв для себе. Але щось пішло не за планом, бо Калеб воскрес... І він хоче поквитатися зі злим божеством. Для цього йому необхідно знищити прислужників божества: горгулью, павучиху і цербера, після чого поквитатися з самим Чернобогом.
Протистоятимуть йому як культисти Кабалу, так і всяка нечисть, яку йому доведеться знищувати різною зброєю.
Гра дуже атмосферна і якісна. Мої рекомендації!
Прикріплення: 6392433.png (81.3 Kb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 27.09.22, 07:35 | Повідомлення # 211
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Blood: Cryptic Passage
(Кров: Загадковий прохід)

Платформа: PC
Рік: 1997
Жанр: FPS
Розробник: Monolith Productions/GT Interactive


Перше доповнення до оригінальної гри.
Калеб дізнається про існування загадкового сувою, який він збирається добути. Для цього йому доведеться пройти 10 рівнів, на яких дуже багато вже відомих ворогів. Рівні, як і в оригіналі, виконані дуже атмосферно.
Тому, якщо вам сподобався оригінал, не проходьте повз його доповнення.
Прикріплення: 0886516.png (150.0 Kb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 27.09.22, 08:03 | Повідомлення # 212
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Blood: Plasma Pak
(Кров: Пакет плазми)

Платформа: PC
Рік: 1997
Жанр: FPS
Розробник: Monolith Productions/GT Interactive


Продовження сюжету оригинальної Крові. Чернобога знищено, але культ Кабала живий. І планує навербувати нових "обраних". І це при живому (не дуже) Калебі. Звісно він зажадав покінчити з цим.
В грі присутні нові вороги і нова зброя. Рівні, як і раніше, заплутані і атмосферні. В кінці вас чекатиме новий бос. Аж 3 шт...
Прикріплення: 4394440.png (120.6 Kb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 27.09.22, 14:54 | Повідомлення # 213
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Star Wars: Return of the Jedi
(Зоряні Війни: Повернення джедая)

Платформа: Amstrad
Рік: 1984
Жанр: Arcade
Розробник: Atari, Inc.


В цілому, це така ж гра, як і аркадна Star Wars: Return of the Jedi, але з більш слабкою графікою. Складність висока, хоча після знищення Зірки Смерті ви продовжите рух вперед, а не назад тим шляхом, яким залетіли всередину. Дуже на любителя.
Прикріплення: 8407651.png (6.6 Kb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 27.09.22, 17:04 | Повідомлення # 214
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
(S.T.A.L.K.E.R.: Поклик Прип'яті)

Платформа: PC
Рік: 2009
Жанр: FPS
Розробник: GSC Game World/GSC World Publishing


Події гри відбуваються після подій оригінальної гри. Після знищення "Випалювача" дорога до центру зони стала відкрита. Багато сталкерів вирушили туди. Але уряд захотів взяти зону під свій контроль, для чого направив групу вертольотів до центру. Жоден з них не досяг мети... Тому для розслідування в зону закинули вас. Вам потрібно з’ясувати, що сталося з вертольотами.
В грі вас чекають нові угрупування, вороги та зброя. В зоні вас чекатимуть нові аномалії і артефакти. Сама мапа розділена на 3 області, пересуватися між якими можливо лише за допомогою провідників. Залежно від того як ви виконуєте завдання в грі, залежить те, який фінал ви отримаєте. Фінали будуть стосуватися як персонажів, так і цілих локацій.
В цілому це якісний шутер з елементами RPG. Рекомендую зіграти.
Прикріплення: 1823379.png (1.15 Mb)
 
BigErnyДата: Субота, 18.03.23, 20:14 | Повідомлення # 215
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Superman: The Man of Steel
(Супермен: Людина зі сталі)

Платформа: Amiga
Рік: 1989
Жанр: Platformer
Розробник: Tynesoft


Ви хотіли б відчути себе Суперменом в грі? Лазерний погляд, холодне дихання, політ і неймовірна сила. Якщо ви хочете всього цього, забудьте про ЦЮ гру.
В грі є три види рівнів, ззаду, зверху і збоку. В кожному рівні вас чекатимуть різні вороги, а ви матимете трохи різні сили. Це весело? Ні. Супермен веде себе дуже дивно. Використавши енергію, наприклад на тепловий зір, він продовжить стріляти за рахунок здоров’я. На щастя воно відновлюється, але не сподівайтеся, що це вас врятує. холодне дихання і удари кінцівками майже повність некорисні. Від ударів Супермен відлітає назад. Не важливо від кулі, удару кулака чи удару об стіну. Рівні, де вас показують зверху - це ще більша мука. 2 удари в астероїди і ви програли. Всього2 удари...
Гру я пройшов використовуючи збереження і завантаження. І навіть їх використання не робило проходження легким. Це жахлива гра, яку я б не рекомендував нікому.
Прикріплення: 1415760.png (6.9 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 18.03.23, 20:38 | Повідомлення # 216
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Pandora's Box
(Скриня Пандори)

Платформа: PC
Рік: 1999
Жанр: Puzzle
Розробник: Microsoft Game Studios


Головоломка в якій ми мусимо полонити в скриню сімох розбишак, які розбіглися по світу. Щоб упіймати їх треба вирішити ряд головоломок на тему міста, де був розбишака. Після цього потрібно вирішити головоломку боса, щоб полонити його. Під кінець гри головоломки стають важчими, а головоломки боса складаються з 2-3 головоломок, що унеможливлює вгадати, що ж там за зображення. В грі присутні з десяток головоломок як 2D, так і 3D, на зразок: пазлів, відновлень зображень з компонентів, пошук предметів, зафарбовування зображень та ін.
В цілому непогана гра, щоб відпочити, хоча останні головоломки змушують затратити багато часу.
Прикріплення: 4746227.png (625.0 Kb)
 
BigErnyДата: П`ятниця, 07.04.23, 11:29 | Повідомлення # 217
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Horse Armor Pack
(Старі Сувої IV: Забуття: Набір броні для коней)

Платформа: PC
Рік: 2006
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Перше дрібне доповнення до Старих Сувоїв IV: Забуття. Після виходу з каналізації ви отримуєте рекламу конюшні, в якій можна купити броню на коня. Броня є двох типів: ельфійська та салева. Ба більше, якщо ви прийдете в конюшню не маючи коня, зможете потребувати безкоштовного коня. Правда безкоштовна Стара Шкапа - такий собі кінь. Ну а для краси, я зібрав всіх коней, власником яких міг стати.
Особисто, доповнення таке собі. В основному косметичне.
Прикріплення: 7807743.png (1.46 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 19.04.23, 11:17 | Повідомлення # 218
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Orrery
(Старі Сувої IV: Забуття: Абсерваторія)

Платформа: PC
Рік: 2006
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Ви отримаєте записку від Ботіель, що деякі частини Абсерваторії були викрадені по дорозі в Імперське Місто. Вам потрібно знайти бандитів і відняти в них усі частини механізму, який ви повертаєте Ботіель. Після того. як вона відремонтує Абсерваторію, ви матимете змогу приходити і отримувати бонус, залежно від розташування планет. Він на одну хвилину додає 20 до одного параметра, але знімає 20 з іншого.
Доповнення не саме цікаве. Але, принаймні, з ним йде невеликий квест.
Прикріплення: 2721892.png (1.61 Mb)
 
BigErnyДата: Четвер, 04.05.23, 14:04 | Повідомлення # 219
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Wizard's Tower
(Старі Сувої IV: Забуття: Вежа чарівника)

Платформа: PC
Рік: 2006
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Після виходу з каналізації в’язниці ви отримуєте листа, що вам передають у власність Морозний шпиль. Прийшовши у Гори Джерал,ви отримаєте безкоштовний будинок, але він зовсім не облаштований. Прийшовши в Імперське Місто ви зможете закупити меблі для нього, активувати вівтар для виклику атронахів, які служитимуть вам, зможете отримати доступ до телепортаторів у всі Гільдії Магів у регіоні і відвідати ботанічний сад, де за потреби, зможете зібрати цінні інгредієнти. Тут також є великий підвал і декілька магічних речей.
Непоганий будинок на півночі мапи, який зможуть оцінити маги. На жаль, весь квест зводиться лише до купівлі меблів в маєток.
Прикріплення: 7682068.png (1.06 Mb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 16.05.23, 21:16 | Повідомлення # 220
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Elder Scrolls IV: Oblivion: Spell Tomes
(Старі Сувої IV: Забуття: Фоліанти заклинань)

Платформа: PC
Рік: 2006
Жанр: RPG
Розробник: Bethesda Softworks


Після того, як ви вийдете з каналізації Імперського Міста, за вами почне полювати божевільний чарівник, на тілі якого ви і знайдете перший фоліант з закляттями. Прочитавши його ви зможете отримати нове закляття. В цих томах містяться майже всі закляття, які ви можете вивчити в грі. Але найбільший інтерес являють закляття, які ви можете вивчити виключно з цих фоліантів. Всього таких 64.
Щоб зібрати їх я багато разів проходив печеру з чарівниками, в якій була пара скринь з в якій могли з’явитися ці книжки. Насправді, виловити всі 64 унікальні книжки було досить важко.
Це доповнення не вносить багато нового. В цілому, можна прожити і без знань з цих фоліантів. Але якщо подобається сам процес пошуку, то чому б і ні?
Прикріплення: 3127241.png (1.67 Mb)
 
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
Пошук: