Середа, 24.04.24, 18:18
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
Остання пройдена гра!
BigErnyДата: Середа, 28.11.18, 00:21 | Повідомлення # 161
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Command & Conquer 3: Tiberium Wars
(Командуй і завойовуй 3: Тиберіумні Війни)

Платформа: PC
Рік: 2007
Жанр: RTS
Розробник: Electronic Arts

Братство НОД вже давно не проявляло активних дій, але раптом їх ракета знищує космічну станцію ГІЗ (Глобальної Ініціативи Захисту). Після цього, ГІЗ починає наступ на НОД і не зупиняється доти, доки не знищує (як вони вважали) Кейна, лідера братства, іонним пострілом. На жаль, це призвело до великого вибуху тіберію. Але саме цікаве розпочалось після того, як в космосі з’явились інопланетні об’єкти. Вже через декілька годин на планету висадилися прибульці. Для них не було різниці проти людей якої фракції вони воюють. Люди їм просто не були потрібні. Але ГІЗ, частково за допомогою НОД зуміли вибити їх з планети.
Гра має багато змін порівняно з попередньою частиною. Крім звичайних завдань, з’явилися і додаткові, які, часто, виконати не так просто. Крім цього, за завдання можна зібрати розвідувальні дані, в яких можна прочитати про зміни технологій та про світ гри. Тепер в грі піхота тренується групами, а у військ з’явилися звання, які впливають на властивості одиниць значно більше, ніж в минулій частині. В цілому ж техніка в грі по дизайну стала ближчою до першої частині ніж до другої.
Кампанії ГІЗ та НОД мають по 17 завдань. До того ж кампанія ГІЗ має альтернативну розв’язку. Після кампаній ГІЗ та НОД відкривається міні кампанія Скрінів на 4 завдання.
Гра мені дуже сподобалася, хоча ложкою дьогтю стало те, що в грі присутній баг зі збереженням інформаційної бази гри.
Прикріплення: 8105098.png (1.66 Mb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 24.12.18, 22:55 | Повідомлення # 162
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Mortal Kombat 3
(Смертельна битва 3)

Платформа: SMS
Рік: 1996
Жанр: Fighting
Розробник: Midway/Tec Toy


Мабуть це найгірший порт гри. Графіка дуже слабка, геймплей страшний, музика така, що краще б її взагалі не було. В грі можливо вводити коди перед боєм, що дозволить пройти її швидше. І забути... Можливий варіант гри на двох гравців, але навряд чи хтось захоче в неї грати по добрій волі.
Прикріплення: 5409832.png (5.5 Kb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 01.01.19, 23:01 | Повідомлення # 163
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Command & Conquer 3: Kane's Wrath
(Командуй і завойовуй 3: Лють Кейна)

Платформа: PC
Рік: 2008
Жанр: RTS
Розробник: EA LA/EA Games

Гра розповідає про період між другою та третьою тиберійною війною. Лідер братства Кейн, розроблює штучний інтелект, CABAL, який з часом переросте в LEGION. Гра розділена на три частини: після другої війни, перед третьою війною, та після третьої війни. На жаль, в грі присутня дише кампанія за братство НОД. Вона дає відповіді на деякі моменти, які відбулись між другою та третьою частиною.
Кожна фракція отримала три підфракції, кожна з яких має свої унікальні війська. до того ж, тепер є другий унікальний танк, для побудови якого треба збудувати спеціальний завод.
Крім цього, з’явився новий режим глобальної війни. В ньому кожна фракція мусить виконати свої цілі щоб досягти перемоги і не дати виконати цілі своїм опонентам. Режим бою може проходити як автоматично, так і при повному керування.
В цілому гра мені сподобалась, хоча база даних в ній знову деформована.
Прикріплення: 6310462.png (1.45 Mb)
 
BigErnyДата: Субота, 12.01.19, 14:47 | Повідомлення # 164
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Manhunt
(Полювання на людину)

Платформа: PC
Рік: 2004
Жанр: TPS
Розробник: Rockstar North/Rockstar Games


Головний персонаж гри приречений до смертної кари Джеймс Ерл Кеш, якого рятує Режисер Старкуезер. Але рятує він його не для звільнення, а для своєї божевільної гри на смерть. Джеймс мусить знищити декілька банд для Режисера, який хоче зняти це на відео. Після того, як він виконав свою роботу, щось пішло не так, як задумував Режисер. Замість того, щоб померти, Джеймс втік, хоч і недалеко. Йому вдалося знищити частину особистої армії Старкуезера і вийти на його слід. Після цього, він зумів дістатися в маєток режисера і поквитатися з ним особисто.
Гра досить жорстока. Для отримання хорошого результату проходження, ворогів треба вбивати найбільш жорстокими методами. Для цього в грі є чотири типи зброї. Жовта - лише для привернення уваги, зелена - одноразова зброя, синя - зброя середньої сили, та червона, повільна та найбільш смертоносна. Чим довше ви очікуєте перед вбивством, тим кривавішим воно буде. Вороги будуть реагувати на шум та якщо знайдуть тіла своїх побратимів. Але від них завжди можна сховатися в тінь.
Гра хороша, хоча і заборонена в ряді країн за жорстокість.
Прикріплення: 9852917.png (1.22 Mb)
 
BigErnyДата: Неділя, 27.01.19, 16:23 | Повідомлення # 165
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Disciples II: Gallean's Return
(Послідовники II: Повернення Галлеана)

Платформа: PC
Рік: 2005
Жанр: TBS
Розробник: Strategy First


Доповнення до другої частини. Спочатку було розділене на Охоронців Світла та Прислужників Темряви, але потім об’єдналися в Повернення Галеана. Тут по три завдання для кожної зі сторін. В низ ви мусите використовувати героїв з оригінальної частини, які досягли 15-го рівня. Комп’ютер став складнішим та тепер не цурається користуватися магією на всю силу. В цілому, нових ворогів та речей в грі нема.
Кампанія за Імперію полягає у виборі нового Імператора. Аж три претенденти хочуть зайняти це місце. Вам випаде роль Ермі Амбріссельського, проти якого веде боротьбу інквізиція Кроулі. Але за інквізитором стоїть значно більший ворог, який хоче знищити всю імперію.
Горні Клани хочуть зібрати всіх, хто вижив після Рагнароку. Вотан посилає до них посланця, щоб вони провели ритуал. Але насправді, вони стали маріонеткою в руках богині Мортис. За це вони хочуть помститися богині викорінивши всіх її приспішників.
У Орд Мертвих завдання від їх богині обманути Клани, щоб призвати Галлеана і вбити його. Крім цього, лише ельфійський пророк може його викликати. На жаль, його вбили Легіони Проклятих. Але подолавши усі труднощі, Мортис помститься своєму чоловіку.
Легіони Проклятих втратили свої сили. Тепер їм необхідно повернути їх. Найближчі джерела сили знаходяться в землях ельфів. То ж вони виженуть ельфів і їх союзників з цих земель.
Досить непогані доповнення!
Прикріплення: 5098227.png (567.0 Kb)
 
BigErnyДата: Середа, 13.02.19, 21:12 | Повідомлення # 166
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Mortal Kombat 3
(Смертельна битва 3)

Платформа: SNES
Рік: 1995
Жанр: Fighting
Розробник: Sculptured Software/Williams


Неймовірна складність та трохи загальмоване керування могло б вибороти для гри титул найгіршого порту. Але є одне але: в ній можна пройти вежу за Мотаро і Шао Кана, що неможливо в інших версіях. Тому, все ж, ознайомитись з нею, думаю, варто. Але отримання від неї задоволення - сумнівно.
Прикріплення: 4230878.png (58.3 Kb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 25.02.19, 21:28 | Повідомлення # 167
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
(Командуй і завойовуй 4: Сутінки тиберію)

Платформа: PC
Рік: 2010
Жанр: RTS
Розробник: EA LA/Electronic Arts


Через 15 років після подій Люті Кейна, Кейн приходить до керівників ГІЗ і дарує їм тацит. Він хоче оголосити перемир’я, бо рівень тиберія на планеті перевищує всі норми. Разом вони хочуть очистити Землю від тиберію, перетворивши його на безпечний ресурс. Але новий пророк братства НОД, Гідеон, починає повстання проти Кейна. В результаті лише наш герой мусить обрати, на чий бік він стане: полковника Джеймс, чи Кейна. В будь якому випадку, вам доведеться пробитися до вежі скринів і зайти в неї.
На цей раз тактика бою абсолютно змінена. Вже не потрібно будувати базу - у вас є краулер, який і є базою, що створює бойові одиниці. Краулери бувають трьох видів: наступальний, захисний та допоміжний. Наступальний зосереджений на наступальній важкій техніці, яка може вдосконалюватись синім тиберієм. Захисний сконцентрований на піхоті, але вміє будувати захисні споруди. Допоміжні - це авіація і спеціальні вміння. Розвиток технологій проходить прямо в кампанії. За отримані очки ви отримуєте нові рівні і відкриваєте нові технології. Після цього ви мусите знайти великі кристали тиберію на рівні, який дасть вам очки розвитку, за які можна прокачати краулер. Крім зеленого та синього тиберію з’явився нестабільний червоний, який дає більше усього очок.
В цілому гра непогана. Не дуже складна. Більше мені сподобалася кампанія за НОД: вона має більше унікальної ворожої техніки, з якою треба битися. Грати можна!
Прикріплення: 8971597.png (1.67 Mb)
 
BigErnyДата: Неділя, 24.03.19, 16:32 | Повідомлення # 168
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Carmageddon: Reincarnation
(Кармагеддон: Реінкарнація)

Платформа: PC
Рік: 2015
Жанр: Racing
Розробник: Stainless Games


Продовження гри атмосферно повернулося до першої частини, що, порівняно з минулою частиною, суттєвий крок вперед. Але крім класичного геймплею та удосконалення графіки, яка стала неперевершеною, в грі з’явилися нові деталі, які піднімають її на новий рівень. Так з’явилися нові бонуси, які допомагають знищити ворожі машини чи пішоходів. Також деталізація пошкодження машини стали більш деталізовані. Тепер можна пробити шини і, навіть втратити колеса.
Гра поділена на 16 рівнів, кожен з яких складається з 3-4-х підрівнів. Крім звичайного режиму, який проходиться знищенням опонентів, знищенню пішоходів чи якщо першим проїхати кола по мапі. Інші ж рівні - це гонки на швидкість, знищення опонентів/пішоходів/проходження контрольних точок на швидкість чи кількість. Також є режим переслідування, де одна з машин ціль, а інші повинні її наздогнати, щоб самим стати ціллю. З переходом на новий рівень ви зможете купити нові запчастини для машини та виграти нові машини. Рівень складності поступово зростає, замість слабких ворогів з’являються сильніші.
В цілому гра дуже хороша, хоча і має велику кількість багів та недоробок.
Прикріплення: 4977740.png (1.64 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 01.05.19, 15:15 | Повідомлення # 169
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Mortal Kombat 3
(Смертельна битва 3)

Платформа: GB
Рік: 1995
Жанр: Fighting
Розробник: Software Creations/Acclaim


Все ж, найгірший порт це для Game Boy. На жаль, після минулої частини, в яку, все ж, приємно було грати, ця зробила два кроки назад. Механіка бою жахлива і присутні баги. Шао Хан навчився нових прийомів, тому змушує половину раунду сидіти в блоці. На щастя, в цій грі теж є коди перед боєм.
Не раджу.
Прикріплення: 3105405.png (4.4 Kb)
 
BigErnyДата: Середа, 22.05.19, 18:35 | Повідомлення # 170
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Terminator 2029
(Термінатор 2029)

Платформа: PC
Рік: 1992
Жанр: FPS
Розробник: Bethesda Softworks


Недалеке майбутнє світу Термінатору. Машини знищують людей, але у останніх є надія - опір, що очолює Джон Коннор. Його солдати знайшли таємний бункер SkyNet в якому знайшли бойову броню. Не довго думаючи, вони забрали її собі і переробили під потреби людей. І саме вам доведеться приміряти його на собі, щоб знищити SkyNet.
Протягом 8-ми завдань ви будете слухати брифінги, обладнувати свій костюм новою зброєю і частинами та знищувати кіборгів. Великим плюсом є те, що в залежності від місця розташування ви відчуєте зміну кута стрільби та можливість того, як зброя може бути пошкоджена.
А тепер діжка дьогтю.
Обладнання. Воно працює лише в активній ланці. Крім цього, ремонт вимагає вимкнення систем, що переривається використанням зброї.
Вороги. Єдиним небезпечним є Джавелін (двоногий ходячий танк, що схожий на молодшого брата ED-209). Всі інші трохи туплять, ліниво стріляючи по вам. Але найбільше дратує респаун їх за спиною. Поки ти повернешся, вони продірявлять броню в декількох місцях.
Далі інвентар. Він виписує всього 5 предметів. Мені довелося перегравати завдання, поки я не виявив як його гортати. Загалом, зроблений не зручно.
Мапа. Просто жахливо орієнтуватися по міні-мапі 10х10 при розмірі мапи 120х120.
Місії. Іноді я не розумів, чому я програв або виграв (!) місію. Статус знайди щось десь, чи не дуже допомагає це зробити.
Загалом, гра для маніяків, які люблять франшизу про Термінатора.
Прикріплення: 2322087.png (18.9 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 16.06.19, 14:08 | Повідомлення # 171
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Disciples II: Rise of the Elves
(Послідовники II: Повстання ельфів)

Платформа: PC
Рік: 2003
Жанр: TBS
Розробник: Strategy First


Доповнення вносить в гру нову фракцію: Ельфійський союз. До цього ельфи були представлені лише як нейтральні сили.
Після великих втрат від Легіонів, ельфи сховались глибоко в лісах. Але скоро до них прийшла оракул, яка сказала, що чує голос Галеана, якій наказав ельфам вийти з лісу і напасти на своїх союзників Клани та Імперію. Звісно Клани та Імперія не були задоволені та здивовані поведінкою своїх "союзників". Але ельфів жде було не зупинити. Вони вбили королеву гномів та героя Імперії, змусивши їх відступити зі своїх територій.
В цілому, ельфи - це фракція з досить швидкою прокачуванням та середньою магією, яка використовує лісний еліксир, який потрібен лише ельфам. Крім ельфів, в гру введені нові війська, які присутні майже в кожну нейтральну фракцію. Та й битв стало більше.
В загальному, гра хороша. Мої рекомендації.
Прикріплення: 8354491.png (606.9 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 20.07.19, 19:26 | Повідомлення # 172
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Hitman 2: Silent Assassin
(Хітмен 2: Тихий вбивця)

Платформа: PC
Рік: 2002
Жанр: TPS
Розробник: Io Interactive/Eidos Interactive


Після подій першої частини, 47-й вирішив відійти від справ (як покаже подальша історія, не одразу), і осісти в тихому монастирі. Свинок годувати, моркву за патли смикати... Але знайшлись люди, які вирішили, не давати йому спокою і повернути на стежку війни. Вони викрали батька Вітторіо, чим змусили нашого героя звернутися до "Агентства".
Гра потерпіла багато позитивних змін, такі як індикатор небезпеки, рейтинг за виконане завдання та колекцію зброї. Тепер найкращий рейтинг за який нас винагородять додатковою зброєю, це коли ви абсолютно непомітно підкрались до жертви і вбили лише її. Часто це виконати дуже непросто, але завжди є декілька шляхів розв’язання головоломки. Причому, "головоломка" для жертви набуває прямого сенсу.
Гра мені сподобалась, не дивлячись на деякі проблеми з рейтингом. Мої рекомендації!
Прикріплення: 6315470.png (762.8 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 07.09.19, 18:15 | Повідомлення # 173
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Terminator 2029: Operation Scour
(Термінатор 2029: Операція Очищення)

Платформа: PC
Рік: 1993
Жанр: FPS
Розробник: Bethesda Softworks


Доповнення до гри The Terminator 2029. Після знищення супутника Скайнет, наш герой повернувся в бій. Тепер йому треба обстежити місце падіння супутника у Вашингтоні. Все ускладнюється тим, що Вашингтон був обстріляний ядерною зброєю. Але прибувши, з’ясувалося, що ідеї Скайнету не лише живі, а й процвітають.
В доповненні 12 завдань, кожне з яких проходитиме на багаторівневому лабіринті. Лабіринти стали більш заплутані, порівняно з просто заплутаними лабіринтами попередньої частини. Вороги озброїлися краще і їх стало більше. З’явилося багато ворогів, яких навіть РРС100 не може пробити без модуля подвоєння сили. Але і ваш костюм, нарешті, став працювати як слід. Тепер можна стріляти з двох зброй, а допоміжні модулі будуть діяти на них автоматично. На жаль, щит ваш скафандр, все ж, загубив.
В цілому, гра не залишила про себе позитивних вражень.
Прикріплення: 3392535.png (20.7 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 22.09.19, 18:29 | Повідомлення # 174
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Mortal Kombat 3
(Смертельна битва 3)

Платформа: PS
Рік: 1995
Жанр: Fighting
Розробник: Williams/SCEA


Версія на PlayStation досить непогана, але мені здалось, що в ній є певні проблеми з графікою. До того ж, мені здалося, що змінений таймінг ударів. Останнє зіпсувало мені враження від гри. Але вона краща за 8-бітні версії. І навіть, за деякі 16-бітні.
Прикріплення: 2662723.png (83.5 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 02.11.19, 16:45 | Повідомлення # 175
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Hitman: Contracts
(Хітмен: Контракти)

Платформа: PC
Рік: 2004
Жанр: TPS
Розробник: Io Interactive/Eidos Interactive


Хижак сам став жертвою! На одному з завдань 47-го підстрелили і він стікаючи кров’ю, ледве дістався до лікаря "Агентства". Поки лікар витягав з нього кулю, наш персонаж марив. Марив завданнями, половину з яких ми проходили ще в першій частині. Цілі ті ж, але дещо змінилися обставини. Як і в минулій частині, на рейтинг "Тихий убивця" нам дозволено вбивати лише нашу ціль. До повторного проходження гра підштовхує збором усієї зброї. На жаль, серед неї тепер відсутня холодна зброя.
Гра мені дуже сподобалася, рекомендую!
Прикріплення: 2433385.png (549.7 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 23.11.19, 16:04 | Повідомлення # 176
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Hitman GO: Definitive Edition
(Хітмен GO: Остаточне видання)

Платформа: PS Vita
Рік: 2016
Жанр: Logic
Розробник: Square Enix Montreal


Логічна гра про 47-го, виконана в стилі настільних ігор. Вам потрібно пройти ряд завдань, щоб знищити свою жертву. Під час завдання ви можете виконувати додаткові завдання, час від часу які не сумісні між собою. Наприклад: вбити всіх на рівні і нікого не вбивати. Для знищення охорони чи цілі достатньо просто пересунутись на точку, на якій вони стоять. Але і вас можуть знищити так само просто. Гра має близько 7-8 сюжетних рівнів, які відкриваються по мірі проходження.
Гра мені сподобалася!
Прикріплення: 3184300.png (570.8 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 08.12.19, 20:28 | Повідомлення # 177
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Mortal Kombat 3
(Смертельна битва 3)

Платформа: SMD
Рік: 1995
Жанр: Fighting
Розробник: Sculptured Software/Williams


Посередній варіант гри. Графіка заслабка. Слабий Мотаро і сильний Шао Хан. Також в грі був змінений баланс деяких гравців. В свій час я віддав перевагу оновленій версії Ultimate Mortal Kombat 3.
Прикріплення: 4600354.png (34.5 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 28.12.19, 16:55 | Повідомлення # 178
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Disciples III: Renaissance
(Послідовники IІI: Ренесанс)

Платформа: PC
Рік: 2010
Жанр: TBS
Розробник: Akella/Kalypso


Довгоочікуване продовження... Ні. Гра, за мотивами серії Disciples. Горезвісна гра... В Невендар впала зірка. Вона виявилася янголом, якого по черзі будуть супроводжувати 3 героя. Щоб дати їй виконати свою місію. Чи не дати...
В грі залишилось три народи: Імперія, Легіони і Ельфи. Зі старих частин було взято прокачування персонажів і... і все. Тепер персонажі бігають по мапі як в Героях, рівень здоров’я і атак в них змінені. Більшість вмінь, які йшли одним цілим розділені. Кожен персонаж має певні відсотки опору якомусь пошкодженню. Крім цього, багато з них мають вміння, про які чомусь нічого не розповідає. Хочете знати що дає Анафема? Зробіть скріншот до і після її використання і порівняйте. До того ж, тепер Ассассин може або атакувати, або труїти. рівні персонажів виглядають жахливо. Ви качаєте лучника 1-го рівня в Стрільця 7-го. Де він зникав минулі рівні - невідомо. Оскільки поле бою тепер гігантське, то істоти , які вміють викликати інших ціняться значно більше. Штучний інтелект ідіот прагне атакувати найближчу ціль. І доки він гризе призваного магом елементала, ваші лучники зменшують популяцію ворога. Крім цього, не дивлячись на купу патчів, гра містить велику кількість багів в дрібних деталях.
Отже, що ми маємо на виході? Чи можна в цю гру грати? Так. Чи можна її вважати продовженням серії Disciples? На жаль ні.
Прикріплення: 3948956.png (1.52 Mb)
 
BigErnyДата: Неділя, 12.01.20, 17:44 | Повідомлення # 179
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Warcraft: Orcs & Humans
(Ремесло війни: Орки і люди)

Платформа: PC
Рік: 1994
Жанр: RTS
Розробник: Blizzard Entertainment


В сюжеті нема нічого хитрого. Орки не люблять людей, тому нападають на них з болот. Люди не люблять орків, тому заганяють їх назад на болота. Це одна з перших стратегій, тому не варто чекати від неї чогось надзвичайного, хоча вона і започаткувала певні особливості жанру.
На відміну від Dune II, в грі з’явилася рамка, правда нею можливо виділити лише 4 одиниці. В грі два ресурси: золото та дерево, які необхідні для побудови одиниць і будівель. Бойові одиниці обох фракцій майже одинакові, відрізняється магія, яку вони використовують. Крім звичайних стратегічних рівнів (відбудуй базу, накопи армію та вибий базу ворога) є і тактичні, де нам необхідно впоратись лише тими силами, які ми отримуємо на початок рівня. Всього в грі 12 рівнів за кожну фракцію.
Гра хороша. Перевірена часом. Мої рекомендації, якщо хтось захоче ознайомитись.
Прикріплення: 3685349.png (32.5 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 16.02.20, 15:57 | Повідомлення # 180
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

LEGO Star Wars: The Force Awakens
(LEGO Зоряні Війни: Пробудження Сили)

Платформа: PS Vita
Рік: 2016
Жанр: TBS
Розробник: TT Games/Warner Bros. Interactive Entertainment


Я не зустрічав ігри по LEGO, які б не мали великої кількості гумору та не були б якісні. Ця не виключення.
Як і в інших іграх LEGO, в цій є купа персонажів, якими можна проходити рівні. За це ми отримуємо нових персонажів, якими можемо пройти в місця, куди не могли зайти інші персонажі. Також є додаткові завдання, які вимагають саме певного персонажа. Крім звичайних рівнів з персонажами, є рівні де вам доведеться літати на різних кораблях саги. Крім цього в грі є багато міні-ігор, завдяки яким можна добути частинки конструктору - місцеву валюту.
Гра повторює сюжет фільму Star Wars: Episode VII: The Force Awakens, а також має декілька додаткових рівнів по всій сазі. В грі присутні всі персонажі з фільму. І навіть більше. Дія відбувається на планетах Джакку, Такодана і в кінці кінців вирушити на базу "Зоревбивця". На кожній з планет вас чекатиме по 9 місій. В кінці вам потрібно перемогти Кайло Рена та знищити "Зоревбивцю". але після проходження можна почати виконувати додаткові завдання, котрих по п’ять на місію. Ну і спробувати відкрити всіх персонажів.
Гра мені дуже сподобалася, хоча сам епізод мені не дуже сподобався! Рекомендую.
Прикріплення: 5759803.png (763.7 Kb)
 
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
Пошук: