П`ятниця, 26.04.24, 05:21
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
Остання пройдена гра!
BigErnyДата: Вівторок, 03.04.18, 22:57 | Повідомлення # 141
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Max Payne 2: The Fall of Max Payne
(Макс Пейн: Падіння Макса Пейна)
Платформа: PC
Рік: 2003
Жанр: TPS
Розробник: Remedy Entertainment/Rockstar Games


Після подій першої частини пройшов деякий час. Макс повернувся до роботи в поліції. Життя здається наладилось... До того моменту, як на патрулюванні він не потрапив в битву з "прибиральниками" та не зустрів Мону Сакс. Після цього в його життя повернулося пекло і тони відстріляних куль. Йому доведеться зустрітися зі старими знайомими та познайомитись з новими, щоб зрозуміти звідки взялись "прибиральники". Нічні кошмари Макса лишились, хоча вони більше не такі небезпечні як в першій частині.
Гра розділена на три епізоди, в яких нам доведеться грати як за Макса, так і за Мону. Щоб отримати "хороше" закінчення, гру треба пройти на найважчому рівні, в якому кількість зберігань обмежена. Хоча особливої відмінності в складності я не помітив.
Дуже гарна гра. Мої рекомендації!
Прикріплення: 4486269.png (1.59 Mb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 17.04.18, 23:22 | Повідомлення # 142
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Injustice: Gods Among Us
(Несправедливість: Боги серед нас)
Платформа: Android
Рік: 2013
Жанр: Fighting
Розробник: Warner Bros. Interactive Entertainment


Несправедливість - історія про те, як завдяки Джокеру Супермен став злим і влаштував диктатуру на Землі. П’ять років Бетмен намагався подолати його, доки не відкрив портали на паралельну землю, з якої прибули герої, що допомогли йому подолати Супермена і його посіпак. Ця історія добре розказана в комп’ютерній грі та коміксах. Мобільна ж гра, це лише електронний колекційний файтинг, який породив ще декілька таких самих безглуздих ігор. Ігор, на які треба тратити масу часу заради сумнівних персонажів. Особисто я грав в неї через те, що в ній присутні Скорпіони з Mortal Kombat.
Прикріплення: 6425298.png (1.97 Mb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 24.04.18, 20:48 | Повідомлення # 143
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Alien: Isolation: Safe Haven
(Чужий: Ізоляція: Притулок)
Платформа: PC
Рік: 2015
Жанр: Survival
Розробник: Creative Assembly/Sega


Перше велике DLC. На відміну від минулих, де потрібно було проходити окремі сцени, в цьому потрібно пройти десять завдань. Правда тепер можна зберігати прогрес за 2500 очок. Але, на жаль, виходити з гри не можна, бо все доведеться почати по новому. На вибір у нас дві локації: житловий комплекс та системи станції. Зазвичай можна обирати в яку локацію піти. Крім чужого, на вас чекатимуть мародери, андроїди і лицехват. Довгожданий вогнемет, такі гравці як Х’юз, отримають аж після п’ятого завдання. Але без звичайної зброї, сутичка з мародерами чи андроїдами буде досить важка.
В цілому завдання цікаві, але час від часу в грі з’являються баги, такі як неможливість взаємодіяти з предметом чи відкрити інвентар. До того ж, як написано вище, гра повинна бути пройдена за раз, що не завжди можливо.
Прикріплення: 6156216.png (1.65 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 09.05.18, 00:24 | Повідомлення # 144
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Carmageddon: Splat Pack
(Кармагеддон: пакет бризків)
Платформа: PC
Рік: 1997
Жанр: Racing
Розробник: Stainless Studios Ltd./SCi


Криваві перегони, в яких ви можете розбивати машини опонентів і давити пішоходів. А, є ще варіант проїхати декілька кол дороги, але маючи можливість зробити вищесказане, такий варіант проходження не користується особливою популярністю.
Гравцю потрібно зайняте 1-ше місце і проїхати всі траси. Час від часу ви зможете заволодіти машинами опонентів, що урізноманітнює гру.
Це кармагеддон, як він може не подобатись?
Прикріплення: 7922607.png (103.4 Kb)
 
BigErnyДата: Середа, 16.05.18, 23:31 | Повідомлення # 145
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

NBA Jam: Tournament Edition
(NBA Jam: Турнірне видання)
Платформа: Arcade
Рік: 1994
Жанр: Sport
Розробник: Midway


Баскетбол. Взагалі я не дуже люблю спортивні ігри. В цю теж, грав виключно через бійців з гри Mortal Kombat, які були присутні у версіях v1 та v2.
Гра 2 на 2 серед різних команд заходу та сходу. Перемагає та, яка накидає більше м’ячів у кільце за гру. В турнірний режим мені увійти так і не вдалося.
Гра на любителя.
Прикріплення: 9189352.png (95.2 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 26.05.18, 12:19 | Повідомлення # 146
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Friday the 13th: Killer Puzzle
(П'ятниця 13-те: Вбивчий пазл)
Платформа: Android
Рік: 2018
Жанр: Logic
Розробник: Blue Wizard Digital


Головоломка за участі Джейсона Вурхіза, який перетворює її на криваву головоломку. Джейсон вміє рухатись лише від стіни до стіни чи перешкоди. Жертви , якщо бачать Джейсона поруч з собою, можуть почати тікати, часто потрапляючи у пастки. В кінці треба розпланувати все так, щоб піймати останню жертву в важко доступному місці. Крім звичайних жертв, є ще й поліцейські та військові, які здатні дати відсіч Джейсону. І в жодному разі не думайте зачіпати котиків!
Цікаві головоломки з Fatality. Мені сподобалось!
Прикріплення: 1853593.png (776.3 Kb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 04.06.18, 22:19 | Повідомлення # 147
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Alien: Isolation: Lost Contact
(Чужий: Ізоляція: Втрата зв'язку)
Платформа: PC
Рік: 2015
Жанр: Survival
Розробник: Creative Assembly/Sega

Друга велика DLC. Головний герой Аксель, хоча для гри доступні ще чотири герої. Ціль - зібрати інформацію про човник і вилетіти зі станції. Доступні дві великі локації: госпіталь та технічний рівень. На відміну від минулого доповнення, тим, що чужий буде грати проти вас у всіх крім одного рівня, а вогнемет дадуть після складного шостого рівня. Правда після нього зібрати напалму можна стільки, що вже чужий боятиметься вас, а не ви його. На жаль, це робить гру не настільки цікавою, як попередній DLC. Але, все одно, зіграти в неї буде цікаво.
Прикріплення: 1887086.png (1.76 Mb)
 
BigErnyДата: Понеділок, 25.06.18, 00:32 | Повідомлення # 148
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Disciples II: Dark Prophecy
(Послідовники II: Темне пророцтво)
Платформа: PC
Рік: 2002
Жанр: TBS
Розробник: Strategy First

Друга частина серії ігор "Послідовники". На цей раз сюжет зав’язаний навколо загубленого в минулій частині сина імператора Демосфена. Як і в минулій частині, деякі завдання різних рас переплітаються, і при їх проходженні можна побути за декілька сторін. Кожна зі сторін вступає в бій маючи свої цілі. Старий імператор втрачає владу, а підступний вельможа Хберт де Лейлі хоче її узурпувати. Але плани зрадника ламає повернення принца Утера. Богиня Орд мертвих прагне воскресити свого чоловіка Галеана і дізнається, що в цьому їй допоможе кров принца. Горні клани мають відношення до принца найменше. Їх король здурів втративши свого сина і лише його дочка може об’єднати клани і знайти загублені руни Вотана. Ну а у Легіонів Проклятих з’явився шанс залишити свою в’язницю і відродити Бетрезена на свободі. Але щось пішло не так і новий лідер демонів повів армію проти їх божества. всього ж на кожну фракцію приходиться по сім рівнів.
Сама механіка гри доповнює механіку минулої частини. З’явилися продовження гілок прокачування. Також тепер є ефекти, які наносять пошкодження з часом, такі як отрута чи обморожування. Ну і сам герой тепер може носити сім речей, а не дві, як було в першій частині.
Гра мені дуже сподобалася! Найвищі рекомендації!
Прикріплення: 6503728.png (505.8 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 30.06.18, 20:51 | Повідомлення # 149
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Max Payne 3
(Макс Пейн 3)
Платформа: PC
Рік: 2012
Жанр: TPS
Розробник: Rockstar Studios/Rockstar Games

Головний герой після втрати сім’ї та близької знайомої Мони Сакс (ех, а я ж проходив другу частину щоб врятувати її), зовсім опустився на дно. Він залишив роботу в поліції і доживав вік спиваючись в барі. Але один вечір змінив його долю. Зустрівши старого знайомого Рауля Пасоса, він вбив сина місцевого мафіозі. Після цього, лишатися в Америці він не міг і він вирушає в Бразилію, де становиться охоронцем місцевого бізнесмена Родріґо Бранко. Але прямо під носом Макса у нього крадуть дружину, а спробу заплатити викуп зриває третя сторона. Але ця сторона не врахувала, що Макс Пейн найкраще за все вміє виживати і розв’язувати загадки.
В грі з’явилась можливість стріляти з-за укриттів та, за наявності ліків, наносити постріл в того, хто міг би вбити вас. Арсенал зброї, який може переносити Макс, сильно зменшився і складає дві малі зброї (пістолети/пістолети-кулемети) та одну велику (дробовик, автомат). Нуарні комікси були замінені на відеовставки. Не обійшлось і без ложки дьогтю, такої як катсцени. Дійшовши до певного місця гра бере керування на себе і не дає обстежити рівень на пошук доказів та зброї. До того ж, гра тепер обмежує рух персонажа намертво зачиняючи за ним двері.
Але, в цілому, гра мені сподобалася. Рекомендую для ознайомлення.
Прикріплення: 9483512.png (1.72 Mb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 10.07.18, 21:14 | Повідомлення # 150
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

The Path
(Стежка)
Платформа: PC
Рік: 2009
Жанр: Adventure
Розробник: Tale of Tales

Гра, в якій нема позитивного закінчення. Кожна з шести сестер"червоних капелюшків" знайде свого "вовка". З летальним завершенням. Ми ж можемо лише розібратися, чим дівчата цікавились і що стало причиною їх загибелі, мандруючи по нескінченному лісу. Підказок гра не дає, графіка в ній слабкувата, а в сюжеті мені не дуже захотілося копатися.
В цілому, мене цей арт-хаус не зачепив.
Прикріплення: 0086971.png (1.64 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 18.07.18, 22:46 | Повідомлення # 151
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Mortal Kombat 3
(Смертельна битав 3)
Платформа: PC (DOS)
Рік: 1995
Жанр: Fighting
Розробник: Midway Games/GT Interactive Software

Після поразки в минулому турнірі, що обнулило його перемоги, Шао Кан перейшов до плану "Б". Він оживив свою королеву, Сіндел в Земному світі і відкрив портали, щоб забрати її. Правда, при відкритті порталу він витягнув душі майже усіх землян, крім тих, яких захищав Рейден. Тому чемпіонам і тим, чия душа лишилась в тілі, довелося знову кинути виклик Шао Кану.
В цілому гра не погана, правда жоден з моїх геймпадів не захотів працювати з нею. На щастя в цій версії продовження не обмежені, що і дало мені шанс пройти її з клавіатури. Крім цього, в даній версії в грі на двох присутній Шао Кан Та Мотаро.
В цілому ця версія мені сподобалась. Вона непогана, але не відмінна.
Прикріплення: 4679028.png (35.7 Kb)
 
BigErnyДата: Четвер, 02.08.18, 00:20 | Повідомлення # 152
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Alien: Isolation: The Trigger
(Чужий: Ізоляція: Спусковий гачок)
Платформа: PC
Рік: 2015
Жанр: Survival
Розробник: Creative Assembly/Sega

Останнє доповнення. яке розповідає про період, який відбувся незадовго до прибуття корабля "Торентс" на станцію "Севастополь". Командування прийняло рішення викинути чужого в космос, але для цього слід встановити вибухівку. І встановити її потрібно саме вам.
Доповнення повернулося до старого формату. Є5 героїв та 3 мапи, на яких доведеться ховатися від ксеноморфа та андроїдів.
В цілому досить непогане враження. Мапи достатньо заплутані.
Прикріплення: 8654540.png (1.21 Mb)
 
BigErnyДата: Субота, 11.08.18, 21:13 | Повідомлення # 153
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Command & Conquer 3: Tiberium Wars (Demo)
(Командуй і завойовуй 3: Тиберіумні Війни (Демонстрація)
Платформа: PC
Рік: 2007
Жанр: RTS
Розробник: Electronic Arts

Демонстраційна версіє Command & Conquer 3: Tiberium Wars містить всього одне завдання, яке на жаль не унікальне, та навчальний рівень.
Прикріплення: 4219999.png (1.65 Mb)
 
BigErnyДата: Неділя, 26.08.18, 18:13 | Повідомлення # 154
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Carmageddon TDR 2000
(кармагеддон ПРР 2000)
Платформа: PC
Рік: 2000
Жанр: Racing
Розробник: Torus Games

Після ядерної війни в новому тисячолітті, залишки людей стали жити в резерваціях. Тим, кому не пощастило потрапити до них, завели собі машини і вирішили проїхатись та навести терор. Фінальна мета - нажахати всіх в поліцейській резервації, потрапити в яку надзвичайно важко. Але можливо...
Якщо в сім'ї не без виродка, то в родині Carmageddon це, на жаль, TDR 2000.
Бісить в ній практично все: таймер на 4 хвилини, живучі пішоходи, невиразні вороги, і місії, котрі складають половину гри. Коли я чую Carmageddon, я уявляю бої машин без правил, з летальним результатом для пішоходів, які підійшли подивитися на це занадто близько. Тут же це: збери бомбу в трьох кутах карти і привези її в точку А, щоб підірвати. Карти зроблені досить непогано, але за 4 хвилини їх досліджувати не вдасться. Ну а саунтреки набридають вже на другому колі.
Я не можу рекомендувати цю гру. Ця частина втратила дух Carmageddon, а як рейсинг вона теж не найкращої якості.
Прикріплення: 7082402.png (1.28 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 29.08.18, 14:41 | Повідомлення # 155
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Carmageddon TDR 2000: The Nosebleed Pack
(кармагеддон ПРР 2000:Пакет крові з носу)
Платформа: PC
Рік: 2001
Жанр: Racing
Розробник: Torus Games

Пак додає декілька нових машин та нові траси для вільної гри. Траси стали важчими, адже вони безлюдні (?!) та машини ворогів розбити майже неможливо. Залишається одне - проїхати певну кількість кіл. Але хіба для цього встановлюють Кармагеддон?
Прикріплення: 5921521.png (1.42 Mb)
 
BigErnyДата: Неділя, 16.09.18, 22:20 | Повідомлення # 156
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Mortal Kombat 3
(Смертельна битва 3)
Платформа: GG
Рік: 1996
Жанр: Fighting
Розробник: Sculptured Software/Acclaim

Версія гри для Game Gear вирішила не відходити від традицій цієї платформи. Як і інші порти серії, ця вийшла теж жахливою. Так, є і невеликі плюси, такі як краща графіка 8 біт та можливість виконати добивання на Шао Кані. Коди можна ввести перед боєм, що урізноманітнює гру, але кращим вона від цього не становиться. До того ж в грі нема крові, що жахливе для серії. тому я вважаю цю гру однією з найгірших. На щастя, більше ґвалтувати платформу Game Gear серія Mortal Kombat не буде.
Прикріплення: 7895993.png (4.1 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 06.10.18, 14:41 | Повідомлення # 157
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Mortal Kombat 3 Demo
(Смертельна битав 3 Демонстрація)
Платформа: PC (DOS)
Рік: 1995
Жанр: Fighting
Розробник: Midway Games/GT Interactive Software


Демонстраційна версія гри, в якій присутні лише два бійці: Джекс та Шіва. В грі можна протестувати нову механіку та можливості. Це все.
Прикріплення: 7642681.png (33.1 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 28.10.18, 18:15 | Повідомлення # 158
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Super Bomberman 2
(Супер Бомбермен 2)
Платформа: SNES
Рік: 1994
Жанр: Arcade
Розробник: Produce/Hudson


На цей раз на Землю вирішили напасти П’ятьірка Підступних Бомберменів Галактики. І лише наш герой, Бомбермен може їх зупинити.
Що сказати, гра стала на порядок складнішою, так що відпочити за нею не вийде. Кожен рівень тематично відповідає своєму злому Бомбермену. В кінці кожного рівня вам доведеться перемогти не лише боса, а й його бойову інкорнацію.
В цілому, гра хороша, але складна.
Прикріплення: 9644686.png (49.9 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 03.11.18, 00:59 | Повідомлення # 159
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Terminator 2: The Judgment Day
(Термінатор 2: Судний день)
Платформа: DOS
Рік: 1991
Жанр: Arcade
Розробник: Ocean/LJN Ltd.


Гра для DOS. По відмінному фільму. Від LJN... Що може піти не так?
Феноменально нецікава та нудна гра. В грі 8 рівнів, 2 з яких пазли, 3 криві мордобої з Т1000, 2 втечі на транспорті і 1 шутер, якщо його можна так назвати. На все про все 1-не життя.
На жаль, цю гру не можна рекомендувати хоч комусь. Вона просто жахлива.
Прикріплення: 0921602.png (14.9 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 10.11.18, 19:43 | Повідомлення # 160
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline

Artificial Girl
(Штучна дівчина)
Платформа: PC
Рік: 2003
Жанр: Arcade
Розробник: Illusion Soft


Ви і дівчина знаходитесь на острові. Вам потрібно познайомитись з нею не налякавши, а вона досить ляклива. Після цього зможете її полоскотати.
Як і завжди, демо від Illusion демонструє дишн графічні можливості гри. Більше нічого цікавого в ній нема.
Прикріплення: 4012610.png (307.1 Kb)
 
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
Пошук: