Субота, 20.04.24, 01:30
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
Остання пройдена гра!
BigErnyДата: Субота, 07.06.14, 14:57 | Повідомлення # 41
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Age of Heroes VI: Shadow of Immortal
(Эпоха героев VI: тень бессертия)

Платформа: Mobile
Год: 2009
Жанр: TBS
Разработчик: Qplaze/NOMOC Publishing


Последняя часть серии игр Age of Heroes (если не считать он-лайн). Император людей умирает. Его придворный маг Эльзар (да, тот самый, которым мы играли в прошлой части), погрузил его в магический сон, который поддержит его силы какое-то время. Нашей же героине, Алисе Веорри, Нужно разыскать украденную "Кровь дракона" которая может продлить жизнь императору.
Пожалуй, карта этой части самая маленькая за всю серию. Но, с другой стороны, в этой игре есть ограничение по времени, за которое нужно отыскать "Кровь дракона" и принести ее Эльзару. Всего в игре 3 финала: хороший, плохой и секретный (для которого нужно прокачать "Очарование" до 5-го уровня). В принципе, игра мне понравилась.
Прикріплення: 0299421.png (18.0 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 14.06.14, 01:17 | Повідомлення # 42
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Biko 3
(Преследователь 3)

Платформа: PC
Год: 2004
Жанр: Action
Разработчик: Illusion


Симулятор злостного ябывдула, часть третья, последняя. Квестовую часть авторы решили совсем урезать - теперь все квестовые предметы разбросаны по уровням. Предметы делятся на 5 типов: для хорошего финала, для плохого финала, для очень плохого финала, аксесуар, который можно надеть на девушку и очки (Да, очки - это очень сексуально! Японские ябывдулы гарантируют это!).
Как и положено, на выбор нам дано пять девушек, за которыми нам предстоит гоняться 8-9 зон. Но наш ябывдул стал матерее. Он может с места перепрыгнуть двухметровую стену или незаметно замаскироваться в мусорном баке. Завидуйте 47-й и Альтаир!
В общем, игра на любителя. Моральной ее стороны касаться не будем. Хотя, если считать "моральными" игры, со сценами особой жестокости (Mortal Kombat, Carmageddon, Soldier of Fortune) то почему данная игра не имеет право на существование? Хотя я вообще за то, чтоб вся жестокость, насилие и ненависть оставалась только в компьютерных играх, а реальный мир становился лучше. Эх, мечты...
Прикріплення: 3431029.png (1.21 Mb)
 
BigErnyДата: Четвер, 19.06.14, 02:05 | Повідомлення # 43
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Star Wars: X-Wing: Imperial Pursuit
(Звездные Войны: Х-крыло: Имперские преследования)

Платформа: PC
Год: 1993
Жанр: Simulation
Разработчик: Totally Games/LucasArts


Первое дополнение к игре Star Wars: X-Wing. Технически игра изменилась мало: компания теперь растянулась на 20 заданий +4 альтернативные, которые игрок может выбирать сам. Сама ж игра стала немного сложнее из-за того, что теперь Империя чаще использует СИД Улучшенные. В принципе, это основные изменения.
Прикріплення: 2548891.png (21.9 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 21.06.14, 02:15 | Повідомлення # 44
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Angry Birds Rio (v2.1.0)
(Злые птицы: Рио)

Платформа: PC
Год: 2014
Жанр: Logic
Разработчик: Rovio Mobile


В 2011 году в прокат вышел мультфильм под названием Рио. В нем рассказывается о паре голубых ара (Жемчужинке и Голубчике), которые находятся на грани исчезновения. В 2014-м году был выпущен мультфильм Рио 2, в котором наша парочка с птенцами попадают в новые приключения...
А теперь страшная правда от компании Rovio - во всех событиях, которые происходили, принимали участие Злые Птицы! Это они боролись с игрунками, Найджелом и браконьерами. Ага, ну да...
Чем игра примечательна, так тем, что теперь мы сражаемся не за возврат яиц, а за спасение птиц из клеток и против стай игрунок. Впервые в серии в игре появились боссы, с которыми приходится долго драться. Так же мы получили пару новых птиц: это наши попугаи. Когда они связаны, то Жемчужинка стремительно летит вперед. Ну а Голубчик умеет только махать крыльями. В первой части кампании содержат по 30 уровней + 5 призовых. Во второй число уровней уменьшили до 20-ти + 4 призовых. Последняя кампания Рио 2 (Blossom River) заканчивается тем, что птицы потопили корабль, сражаясь с попугаем Найджелом и игрунками.
Не смотря на нововведения, не самая интересная часть. Хотя плохой ее тоже назвать нельзя.
Также хочу отметить, что во второй части графика стала какая-то упоротая.
Прикріплення: 8272562.png (1.34 Mb)
 
BigErnyДата: Неділя, 22.06.14, 23:19 | Повідомлення # 45
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


MechWarrior 4: Mercenaruies
(Мехвоин 4: Наемники)

Платформа: PC
Год: 2002
Жанр: Simulation
Разработчик: FASA Studio/Microsoft Game Studios


Разочаровавшись в двух предыдущих частях MechWarrior 4, я особенно и не надеялся на эту. Действительно, что можно ожидать от игры, у которой даже название взято с эдд-она второй части? А зря. Игра меня приятно удивила. Нет, система повреждений осталась такая же, как и в прошлых частях, а вот графику, музыку и геймплей подтянули. Плюс новое вооружение и мехи.
Итак, война между домами Дэвиона и Штайнера продолжается. А мы... Мы простые наемники. Никто просто так теперь нам мехи и оружие раздавать не будет. Зато теперь мы сами можем все это купить. К тому же нам нужно нанимать пилотов на купленные/добытые в бою аппараты. Всего теперь со стороны игрока может выступать 8 мехов.
В заданиях нам либо принимать чью-то сторону, либо выполнять все задания подряд, что приведет к тому, что вы останетесь независимыми наемниками. Между заданиями можно принять участие в гладиаторских боях. Это поднимет вам престиж и добавит денег. Если, конечно вас не разорвут в клочья конкуренты.
В целом, не скажу, что игра лучшая в серии, но то, что она лучшая из 4-х частей - однозначно. Советую к ознакомлению!
Прикріплення: 3523111.png (1.58 Mb)
 
BigErnyДата: Неділя, 06.07.14, 23:26 | Повідомлення # 46
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Sexy Beach Zero
(Сексуальный Пляж Ноль)

Платформа: PC
Год: 2010
Жанр: Action
Разработчик: Illusion


Симулятор отношений с девушками. Э-э-э-эм... Ну почти симулятор. И не только отношений.
Наш главный герой прибывает на остров и начинает флиртовать сразу с пятью девушками (по очереди). Всего в игре 8-м уровней отношений, для развития которых влияет то, сколько времени герой провел за разговорами и свиданиями с ними, и сколько подарков подарил. В зависимости от этого девушки будут чувствовать себя все свободнее и свободнее с героем.
Девушки отсняты с помощью мокапа (хотя иногда кажется, что для некоторых сцен их пытали током). Над самим же выбором девушек разработчики потрудились слабо. Все девушки взяты из других игр Illusion (привет Rin из Biko 3 (которая абсолютно на себя не похожа)).
Честно говоря, Sexy Beach 3, вышла лучше. В ней есть возможность больше "поработать" над внешним видом девушки. В этой же части все сведено к минимуму. К тому же меня раздражал блеск девушек, который я не мог убрать. В целом неплохо, но не отлично!
Прикріплення: 5534455.png (1.82 Mb)
 
BigErnyДата: Неділя, 27.07.14, 16:00 | Повідомлення # 47
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


X-COM: Interceptor
(X-COM: Перехоплювач)

Платформа: PC
Год: 1998
Жанр: Simulation
Разработчик: MicroProse


Четверта частина гри X-COM, події якої відбуваються між другою та третьою. Виснажена війнами Земля потребує нових ресурсів, які можна добути лише в космосі, а отримані під час війн технології дозволяють зробити це. Але виявилось, що в космос уже освоюють "старі знайомі" людей. такі як сектоїди, мутони, ефірники та інші. Крім цього, вони прагнуть помститися за програш у першій війні. І зброя для цього майже готова...
На відміну від перших ігор серії, стратегій, X-COM: Interceptor це симулятор з елементами стратегії. Вам також доведеться будувати бази, оснащувати їх, купувати кораблі та наймати пілотів. Розробки тепер будуть проходити на інших планетах, а вам залишиться всього на всього скачати отримані дані. Правда, схоже, що в .bmp форматі...
Гра досить складна і якби не мої навички в іграх серії SW: X-Wing, то не знаю чи впорався б з нею. В цілому гра непогана, якщо Ви фанат серії X-COM, або просто любите симулятори. то вона для Вас. Бажано для цієї гри мати джойстик.
Прикріплення: 0120187.png (120.1 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 09.08.14, 10:32 | Повідомлення # 48
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero
(Міфологія Смертельної Битви: Саб-Зіро)

Платформа: PS
Год: 1997
Жанр: Arcade
Разработчик: Midway


Гра серії Mortal Kombat яка розкриває, чим займався Саб-Зіро до першого (а для нього і останнього) турніру. Молодого Лін Квея, на слово ніндзя у нього алергія, наймає чарівник Кван Чі, щоб добути мапу елементів. Але крім Саб-Зіро він наймає і його ідеологічного ворога Скорпіона. В результаті поєдинку, переможцем стає наш герой і приносить мапу чарівнику. Кван Чі дає йому наступне завдання, пройти по храмах чотирьох елементів і добути для нього амулет. І з цим завданням наш герой впорався, але коли чарівник забрав амулет, з’явився Рейден і сказав, що Саб-Зіро в корні не правий, і тепер йому треба іти до минулого роботодавця, щоб забрати амулет назад.
Гра виконана з трохи видозміненою механікою файтингів серії. Саб-Зіро набирається досвіду по мірі проходження, збирає різні артефакти, і становиться таким сильним, що може потягатися в кінці з самим Шінноком. Дивно, як такий сильний герой зумів програти битву зі Скорпіоном, якого він вже раз (чи два, залежно від того, чи зробите Ви йому перший раз Fatality) перемагав.
В цілому гра дуже хороша, хоч і другий рівень її (храм вітру) дуже складний. Рекомендую!
Прикріплення: 0645916.png (460.6 Kb)
 
BigErnyДата: Четвер, 14.08.14, 00:53 | Повідомлення # 49
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Gothic
(Готика)

Платформа: PC
Год: 2001
Жанр: RPG
Разработчик: Piranha Bytes/Xicat Interactive


Королівство людей веде війну з орками. А, як відомо, війна діло дороге. От король і вирішив попросити магів створити магічний бар’єр над шахтою, щоб в’язні не могли втекти з неї. Але щось пішло не так. Бар’єр накрив значно більшу область, ніж планувалося. В’язні швидко взяли владу в свої руки і розділилися на три табори: Старий табір, бувший аванпост королівства, який захопили горлорізи Гомеза та маги вогню; Новий табір, в якому поселилися крадії та найманці магів води, і які хочуть підірвати бар’єр за допомогою магічної руди; та Болотний табір, єдиний табір у якого нема шахти і який надіється, що всіх їх врятує божество Сплячий. І в це миле місце потрапляє наш герой. І він ДУЖЕ хоче вибратися назад!
Дуже цікавий відкритий світ, вийти за який не можна через обмеження "бар’єру". В грі досить цікава рольова система, в якій наш герой отримує разом з рівнем очки вмінь. Але для того, щоб їх потратити треба знайти тренера, який навчить Вас якомусь ремеслу чи підніме характеристику. До мінусів можна віднести безрозмірні кишені, в які можна помістити 20 різних дворучних мечів. Хоча, з іншого боку, це не змушує робити десь склад речей чи постійно бігати до торговців.
В цілому гра мені дуже сподобалася, не дивлячись на деякі глюки. Моя порада: варто зіграти і потратити на неї свій час!
Прикріплення: 2737000.png (129.1 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 21.09.14, 01:28 | Повідомлення # 50
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Angry Birds Rio (v2.2.0)
(Злі Птахи: Ріо)

Платформа: PC
Год: 2014
Жанр: Logic
Разработчик: Rovio Mobile


Судячи з кількості техніки, яка з’явилась в грі, сюжет мультфільму промотали до самого завершення. В гру додали нову пташку... хоча точніше сказати замінили стару. Тепер коли Блу починає махати крилами, на екран прилітає ціла зграя пташок.
Доповнення принесло два нові рівні: Timber Tumble та Hidden Harbor. Особливої складності в їх проходженні я не побачив.
Гра підійде для тих, хто пройшов її минуле доповнення.
Прикріплення: 5297704.png (1.30 Mb)
 
BigErnyДата: Субота, 04.10.14, 22:15 | Повідомлення # 51
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Angry Birds Space (v2.0.0)
(Злі Птахи: Космос)

Платформа: PC
Год: 2014
Жанр: Logic
Разработчик: Rovio Mobile


Пташки та свині в космосі! Гра відрізняється від попередніх частин своєю новизною. Фіолетова трикутна пташка замінила жовту, і тепер її можна направити туди, куди ви бажаєте. З’явилася нова пташка, яка здатна все заморожувати. Свині тепер можуть жити лише в атмосфері астероїдів, або спеціальних кулях, розбивши які вони замерзають у космічному вакуумі.
Механіка теж змінилася. Різні види астероїдів по різному ведуть себе при взаємодії з іншими об'єктами. Рівні достатньо різноманітні водні планети, астероїди, кристали... кожна має свою унікальну атмосферу, і це великий плюс.
Щодо мінусів... Інколи рівні бувають занадто складні. А Angry Birds це, всетаки, більше гра для відпочинку.
Вердикт, якщо вам набридли інші версії гри, спробуйте цю.
Прикріплення: 8152267.png (1.23 Mb)
 
BigErnyДата: Середа, 15.10.14, 00:59 | Повідомлення # 52
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Angry Birds Seasons (v4.1.0)
(Злі Птахи: Сезони)

Платформа: PC
Год: 2014
Жанр: Logic
Разработчик: Rovio


Закінчив рівень Angry Birds Seasons - South Hamerica (4 сезон).
На цей раз все виконано в стилі північноамериканських індіанців. В рівнях багато золотих предметів, за які дають багато очок та важкі кам'яні тотеми. Всього 24-ри рівні + 1 призовий та 2 золоті яйця.
Крім цього, з'явилися спеціальні рівні, присвячені певним святам. Що цікаво, так це те, що вони відкриваються лише коли свято дійсно наступає. На даний момент є 15 рівнів, останній з яких Columbus Day
Прикріплення: 9010435.png (943.1 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 01.11.14, 00:50 | Повідомлення # 53
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Bobby Carrot 2: Winterland
(Боббі Керот 2: Вінтерленд)

Платформа: Mobile
Год: 2005
Жанр: Logic
Разработчик: FDG Entertainment


Гра на логіку про зайця, який взимку збирає зірочки, щоб врятувати подругу-білку. 30 рівнів. Гра просто щоб вбити час.
Прикріплення: 7589656.png (68.0 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 23.11.14, 00:57 | Повідомлення # 54
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Escape the Ghost Town
(Втеча з міста привида)

Платформа: Android
Год: 2013
Жанр: Logic
Разработчик: Jinlong Chen


Гра на логіку. Вам потрібно розгадати ряд простих головоломок і пройти на наступний етап. І так 15 разів. Гра просто щоб вбити час. Скачав, щоб перевірити новий телефон.
Прикріплення: 8241220.jpg (39.4 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 20.12.14, 22:57 | Повідомлення # 55
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Gothic 2
(Готика 2)

Платформа: PC
Год: 2003
Жанр: RPG
Разработчик: Piranha Bytes/Atari


Бар’єр пав. Наш герой вижив завдяки магічній броні, але каменюка стукнула його так, що в нього настала амнезія. Повна... Всі свої вміння та навички він забув. Врятував його Ксардас. Виявилось, що своїм останнім криком Сплячий призвав в світ драконів, які допоможуть оркам знищити людей. Щоб запобігти цьому, нам потрібно знайти артефакт "Око Інноса", який повинен допомогти знищити їх.
Ми знаходимось на острові Хорініс, де є містечко з такою ж назвою і поруч була долина рудників, бар’єр з якої ми зняли. Звісно, всі, хто жив там порозбігались по острову. Ще й паладини короля сюди прибули. Тому у вас знову є три варіанти розвитку подій: вступити в ополчення з перспективою стати паладином, піти в найманці до старого знайомого Лі чи вступити в храм Інноса і оволодіти магією вогню.
В грі можна зустріти купу старих знайомих з минулої частини, що однозначно є плюсом. Але мінуси в грі теж є і досить великі. По-перше інвентар, на мій погляд, став менш зручний. По-друге - це система бою. Герой, часом, просто вибішує коли кремезною сокирою лише дряпає ворога. Навіть м’ясного жука інколи не вдається вбити з першого удару. Навіщо було так робити це загадка, але цей мінус дуже великий та жирний. Ну і третє - це тупий штучний інтелект та баги. Майже будь-якого монстра можна заманити так, що він застрягне в текстурах, паркані чи дереві. Це дуже сумно.
В цілому сюжет мені сподобався, але завдяки недолікам, які я перечислив вище, можу порадити її лише фанам першої частини.
Прикріплення: 6588893.png (321.9 Kb)
 
BigErnyДата: Вівторок, 03.03.15, 00:27 | Повідомлення # 56
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Mortal Kombat
(Смертельна битва)

Платформа: SMS
Год: 1993
Жанр: Fighting
Разработчик: Williams/Acclaim


Mortal Kombat. Після виходу цієї шедевральної гри на ігрових автоматах в 1992 році, вона перекочувала на всі ігрові платформи того покоління. Sega Master System також отримала свою версію цієї гри. І ця версія стала не самою кращою. Чому? По-перше через брак пам’яті з неї довелося викинути Кейно та Рептилію, в грі залишилось всього дві арени і відсутній тест на силу. Але це пів біди. Найгіршим в грі став блок, для виконання якого потрібно натиснути назад+удар рукою. Складність гри може варіювати навіть протягом одного бою. Ворог може п’ять разів нарватися на один і той же удар, після чого забити вас в куток не даючи піднятися.
В цілому гра посередня. Лише для фанатів.
Прикріплення: 8647793.png (29.9 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 08.03.15, 15:05 | Повідомлення # 57
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Mortal Kombat
(Смертельна битва)

Платформа: GG
Год: 1993
Жанр: Fighting
Разработчик: Williams/Arena


Ще одна 8-ми бітна версія гри. На відміну від Master System графіка стала трохи краща, хоча поле бою зменшилося. Але саме головне, що блок винесений окремою клавішею, що значно покращує геймплей.
В цілому, це практично копія попередньої гри.
Прикріплення: 1824966.png (19.8 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 28.03.15, 23:26 | Повідомлення # 58
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Mortal Kombat
(Смертельна битва)

Платформа: GB
Год: 1993
Жанр: Fighting
Разработчик: Probe Entertainment Limited/Acclaim


Мабуть, це найжахливіша версія гри. Єдиний її плюс - це можливість пограти за Горо. Хоча, якщо упорото-тормозне керування, не зробить з вас морального мазахіста до цього... Сумнівний плюсик виходить.
З гри викинули Джонні Кейджа, але повернули Кейн. Персонажі літають по екрану з грацією бульдозера. Ближній бій нагадує рендом - від чого залежить яка атака кого і як вдарить я так і не зрозумів. Раз було, що Скорпіон гарпуном притягнув мого Саб-Зіро, після чого Саб заморозив його.
Гра отримала зацензурение фаталити, деякі з яких ДУЖЕ дивні.
Вердикт: тільки для мазохістов!
Прикріплення: 1656362.png (5.3 Kb)
 
BigErnyДата: Неділя, 05.04.15, 20:51 | Повідомлення # 59
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Hungry Shark Evolution
(Еволюція голодної акули)

Платформа: Android
Рік: 2012
Жанр: Arcade
Розробник: Future Games of London


Дуже непогана гра! Вам потрібно відгодувати вашу акулу і виконати 15 завдань. Всього в грі присутні 7 акул + 3 бонусні, завдань для яких нема. Кожна нова акула сильніша за попередню і може воратись з тими ворогами, які були для попередньої смертельними. За зібране золото (так, акули теж цінують цей метал) можна вдосконалювати акулу або купувати їй бонуси.
Гра мені дуже сподобалася, рекомендую її усім!
Прикріплення: 1921754.png (536.3 Kb)
 
BigErnyДата: Субота, 11.04.15, 18:31 | Повідомлення # 60
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline


Mortal Kombat
(Смертельна битва)

Платформа: Amiga
Год: 1994
Жанр: Fighting
Разработчик: Probe Software/Virgin Interactive


Я трохи помилився! Ось вона, найгірша версія. Чому? Дві пречіни. Перша - гра весь час вантажиться. Перед кожним раундом потрібно сидіти і чекати 15-20 секунд. Бій проти двох бійців окреме задоволення. Гра завмирає поки не довантажиться боєць. Після перемоги над другим бійцем гра знову вантажить першого... Добре хоч Шан Цун перетворюється тільки в Горо і гравця.
Друге - це керування. На геймпаді Аміго була всього одна (!!!) кнопка. Але браві розробники вирішили ввести в гру практично всі (!!!) руху. Тому бідна кнопка перевантажена на максимум. Та що там кнопка. Комбінація вниз+назад - це підсічка. Блок ще страшніше, ніж на Master System. Назад, вогонь - блок. Назад+вогонь - удар з розвороту. У люті бою вичікувати мілісекунди - саме те. Не один Файрбол був збитий ударом з розвороту. Комп же, не обтяжений кривим керуванням просто сипле всілякими ударами.
боюся ні покращена графіка, ні забавний саундтрек не врятують гру.
Прикріплення: 6872211.png (22.5 Kb)
 
Форум » Форум » Флуд » Остання пройдена гра!
Пошук: