П`ятниця, 26.04.24, 04:47
Вітаю Вас Шпигун | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум » Star Wars Games » On-Line Games » Jedi Knight (Сюжетный спойлер моей игры)
Jedi Knight
BigErnyДата: Понеділок, 24.08.15, 22:45 | Повідомлення # 61
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина шістдесят перша: Безнадійний



Діяти треба було швидше, бо якщо "Доблесний" здійснить гіперстрибок, його доведеться шукати по всій галактиці..


Знайти Уоррена Седору було не складно. Він стояв в залі з заручниками. При моєму наближенні заручників було вбито, крім адмірала, а Уоррен знищів їх убивець. З якоїсь причини. Після цього він став погрожувати зробити і адмірала на голову нижчим. Я запропонував йому боротися з контролем Імператора, на що він лише розсміявся і кинувся в бій...


Імператор дійсно надав йому сили. Постійно доводилося ухилятися від шматків корабля, які він відривав і кидав в мене. Але я затиснув його у кутку і перейшов в атаку. Не маючи змоги битися на всю силу Уоррен скоро був переможений.


Плазуючи перед мною, Уоррен пропонував мені перейти на бік Імператора. Нажаль сам він навідріз відмовився повертатися до джедаїв. Але коли я не пристав на його пропозицію, він ляпнув, що Тол Брега вже летить на Кореллію і виконає там темний ритуал. Схоже, він проведе залишок свого життя у в’язниці, бо коди доступу до флоту, які він Силою змусив сказати адмірала не повинні попасти до Імперії.

$

Розповівши це раді джедаїв я отримав новий наказ: летіти на Корелію і зупинити Тол Брега!
 
BigErnyДата: П`ятниця, 18.09.15, 20:51 | Повідомлення # 62
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина шістдесят друга: Джедай-командир



В небі Кореллії, як і очікувалось, вже у всю йде війна. Сити напали на неї не приховуючи свої сили. А оскільки ця планета стала ключовою у війні, сюди були перекинуті всі доступні сили Імперії.


Завдання ускладнювалося тим, що Тол Брега був на боці ворога. Отже ворог знає, яку тактику ми використаємо, тому треба придумати щось нове. В цьому мені допоможуть капітан Райкдін та джедаї, які раніше висадилися на планету.


Робота в штабі кипіла! Капітан Райдкін щойно віддав накази новобранцям, після чого я порадував його, що беру керування операцією в свої руки. Нажаль джедаї буди розкидані по різних дріб’язкових завданнях в секторі, то ж я мусив зібрати їх до купи. Як тільки їх останні координати були завантажені в мою мапу я відправився.


Будинок, у який увійшла група на чолі одного з джедаїв, палав. Схоже група потрапила в засідку. Довелося розкидати десяток імперців, щоб дістатися до неї.


- Герой Тайтону, це ти!!! Пам’ятаєш мене?
- ???
- Ну ти колись врятував мене в печері!
- ???
- Від темного користувача Силою!
-???
- Перше завдання своє згадай!!!
- Ем... Анав Ехаро??? Як ти виріс! Вже лицар джедай? Який молодець! Збирай своїх солдат і марш на базу! Ти мені потрібен будеш для наступного завдання.


Наступним джедаем виявився Бенгел Мор. Той відступник, якому я колись перерахував всі ребра, будучи ще падаваном. Він якраз затіяв розбірки з мандалорцями


В каналізаціях з імперськими дроїдами бився Лорд Прейвер. Він приєднався до джедаїв і прагнув продемонструвати свою силу в бою. Це добре. Вже є третій...


Майстер Бела Ківікс розважалася з двома вбивцями. Якби я прийшов трохи пізніше, то з нею я б розмовляв так само, як і з Оргусом Діном. На щастя я встиг врятувати її. Але вона відмовила мені в допомозі. Сказала, що буде прикривати евакуацію населення. Ну, нехай так...


В штабі мене чекала ще група прибувших джедаїв. Командуванням займався генерал Вар Сутра. Він сказав, що ми передислоковуємось в Лабораторну Алею щоб зустрітися з його силами.
 
BigErnyДата: Субота, 10.10.15, 19:22 | Повідомлення # 63
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина шістдесят третя: Смертельна хмара



Вар Сутра чекав мене з жіночкою на ім’я Мегремм Тракас. Вона володіла великою частиною Лабораторної Алеї. І їй дуже не сподобалося, що імперці приватизували її розробки. Йшлося про найрізноманітнішу зброю, від бластера до торпеди зорельоту. Тому злодіїв слід було покорати. Не тільки за те, що вона пообіцяла щедру винагороду...
Як на щастя моя команда джедаїв теж прибула на місце. Їх я й послав на це завдання, а сам розклав шезлонг і вирішив трохи відпочити. Але не вдалося. Лише я встиг наколотати собі лимонаду, з’явився агент Хелвер. Він сказав, що Імперія захотіла зробити нам подарунок: підірвати відходи хімічного виробництва, що призведе до викиду в атмосферу токсичної хмаринки, яка може забрати мільйони життів. Доведеться відкласти відпочинок і метнутись перекрити трубопроводи.


Імперці не дурні! Вони відправили на охорону терміналів дроїдів. По десятку на кожен. Схоже вони чекали не на мене, бо скоро всі три термінала були вимкнені.


Одразу після того, як я повернув останній рубильник, на зв’язок вийшов генерал. Він порадував мене новиною, що сити встигли назбирати відходів на декілька токсичних бомб. Треба зупинити цю газову атаку!


Не так просто це зробити як гадалось! По дорозі до цілі мене чекало півтора десятка ситів, які хотіли вислужитись перед імператором. Досить сильні хлопці, але згуртованості їм бракувало...


Наче почувши мої думки, сити влаштували мені пастку. Правда двоє з чотирьох вистрибнули занаддто близько до мене і я вразив їх ще до того, як вони встигли щось зробити. Інші двоє діяли більш обережно. Поки я відволікався на одного інший кидав в мене блискавки. Але зумівши перенаправити їх назад і зробивши хитрий випад я переміг і їх.


Вомба була знайдена та знешкоджена, а моя команда джедаїв відбила зброю у імперців. Крім цього, генерал Вар Сутра отримав данні, що Тол Брега знаходиться в Осьовому Парку. Треба піти туди і спробувати його наставити на істений шлях.
 
BigErnyДата: Середа, 28.10.15, 22:27 | Повідомлення # 64
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина шістдесят четверта: Вогняний шторм



Я ще з порогу бази почув голосну суперечку. Сенатор Джол Закін сперечався з полковником Брайнтом. Анав Ехаро намагався зупинити сварку. але це було марно. Сили імперії відступали, тому полковник пропонував нагнати їх і розбити. Сенатор наполягав, що треба звільнити тих, кого вони лишили як заручників. Хоч вони були злочинцями. Але вони були злочинцями Республіки, тому я наказав рятувати людей.


Далі я пішов переговорити з доктором Годерою. Він порадував мене інформацією, що тінь Дарта Енграла нависла над Кореллією. Три гармати "Вогняний шторм", які можуть перетворити частину планети на пекло. Тому мені доведеться знищити їх... І їх охорону.


Дістатися до місця призначення було непросто. Навіть джедаю. Тому доктор Гедера підказав мені хитрий план - "позичити" чімперський човник з музею. На щастя він вцілів.


Перша гармата була у вежі Корвалус. Приземлившись біля її підніжжя я рванувся в бій. Два з половиною десятки ворогів намагалося мене зупинити. Але я досяг своєї цілі і перша гармата була виведена з ладу.


Наступна гармата була в комплексі Тірелі. Воїни ситів взяли його під свій контроль. Але півтора десятка горлорізів не змогли забезпечити йому гідний захист. Заряд був встановлений і на другій гарматі...


Останній турболазер був в корпорації Говікс. Схоже імперці зрозуміли, що щось робится не те, бо зізвали сюди аж тридцять кращих вояків. Ці бійці бились відчайдушно і до останнього. Вони б могли затримати майже будь кого... Але не одного з найкращих джедаїв. Прорубавши собі шлях на гору я знищив останю гармату спадук Дарта Енгрела. Здається на цьому небезпека минула... Чи ні?


Нарешті я привернув увагу майстра Тол Брегі. Він почав нести всякі нісенітниці про те, що Кореллія приречена і ми з ним заживо згоримо на ній. А ще він вихвалявся своїм новим шипастим одягом...


Повернувши корабель назад в музей і прибувши в штаб, нас чекав неприємний сюрприз. Сити вбили доктора Годеру. На щастя, в своїй останній роботі він відслідкував крейсер, з якого командує Тол Брега. Час спробувати повернути його на сторону світла... Або зупинити будь-яким іншим шляхом.
 
BigErnyДата: Неділя, 15.11.15, 14:35 | Повідомлення # 65
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина шістдесят п’ята: Гарантоване взаємне знищення



Ситуація знову була критична. Крейсер Тола Брегі почав перевантажувати двигуни, що призведе до того що вони відмовлять і він рухне на поверхню планети. Ерріс Уайам, голова розвідки, доповів, що дана "бомба" зруйнує поверхню на сотні кілометрів від епіцентру і порадив атакувати крейсер усіма силами. Але Вар Сутра мав свої плани на джедаїв. Тому на корабель, який все ще був пришвартований, відправлюсь я один.


До турболіфту довелося пробиватися. Залишки військ Імперії добре охороняли його. На самому кораблі мене теж чекав персонал, який надіявся пожертвувати собою. Чотири десятки ситів та офіцерів флоту хотіли стати камікадзе. Але я випередив їх мрію.


Діставшись майже до містка я потрапив в пастку. Командир та лейтенант ситів напали на мене. Бій був жаркий і обидва сити високого рангу були подалані. А, отже, я вже коло своєї цілі. Розбивши генератор силового поля я зробив крок вперед.


Тол Брега був не в собі. З дивізом: "Всі дурні, лише я і Імператор розумні". Він почав рухатись, щоб атакувати мене.


Довелось надавати йому стусанів. Правда і він здивував мене новими прийомами, якими бив об стелю і підлогу. Але і мені було чим його здивувати...


Тол Брега був переможений і реатор "Затемнення" вимкнений. Вар Сутра теж досяг успіхів у своїх планах. Кореллія буля захищена. Тол Брега запропонував мені особисто пізнати всю силу Імператора, який зараз знаходиться на Дромунд Каасі, і приготувався до страти. Але я вирішив помилувати його і відправити на Тайтон.


Кореллія була відбита. Імперці відступали зі значними втратами. Крім цього ми захопили їхній крейсер "Затемнення"! Вар Сутра пообіцяв видати мені медаль.


Повернувшись на корабель я доповів про ситуацію. Діяти треба було негайно, доки Імператор не оговтався після цієї поразки і не створив нову штурмову групу. Лорд Скардж пообіцяв провести мене через оборонну систему Дромунд Кааса, але попередив, що я повинен буду пробивати собі кожен сантиметр шляху.
 
BigErnyДата: Вівторок, 08.12.15, 00:35 | Повідомлення # 66
Імператор
Група: Імператор
Повідомлень: 2194
Нагороди: 0
Репутація: 16
Статус: Offline
Частина шістдесят шоста: Доленосний день



Таємна і похмура планета, на якій мене чекає битва з Імператором. В мене не буде союзників на ній. Від моєї перемоги на Дромунд Каас залежить доля не тільки Республіки, а й галактики.


План був такий: ми сідаємо за містом, пробиваємось до човника імператора, на ньому летимо до палацу де я повинен буду його знищити. Що може бути простіше?


Наше прибуття стало сюрпризом для охоронців космопорту. І дійсно, який навіжений республіканець наважиться сунутись в саме серце Імперії? Але такий шибайголова знайшовся. І проклав собі шлях до човника імператора. Через два з половиною десятки охоронців...


Частина плану по захвату човника закінчилася. Лорд Скордж попередив, що до імператора я муситиму іти один, бо він без великих зусиль зможе взяти моїх союзників під свій контроль. Але тут про себе нагадав Т7-01. Він дроїд, а дроїдів не можна контролювати Силою. Тому на завдання він піде зі мною.


Палац Імператора був місцем темним і страшним. Пробираючись крізь нього ми дійшли до захисного поля, яке Т7-01 пообіцяв відімкнути. Але, корпаючись в базі, він знайшов інформацію, що Кіру оточили гвардійці Імператора, і якщо не допомогти їй, вона не виживе. Почувши це, я побіг по заданих координатах де ї знайшов її. шестеро гвардійців загнали її в пастку в вели вогонь на ураження. Я влетів в їх натовп розкидаючи їх по кутках...


Кіра була поранена, але рухатись самостійно могла. І була дуже вдячна за свій порятунок.


Імператор чекав на мене. Я запропонував йому підкоритися, а він мені померти. Оскільки данні варіанти не влаштовували нас, Імператор кинув в мене декілька блискавок і почав атакувати.


Сказати, що бій був важким - нічого не сказати. Імператор за допомогою сили робив цілу купу своїх копій, які атакували з усіх боків. Правда копії зникали після першого ж влучного удару по них, але цим самим вони відволікали від справжнього Імператора. І от, вдаривши одного з клонів я почув крик, від якого холоне кров, і всі клони зникли. Перед мною був поранений Імператор...


Імператор був поранений, але все ще живий. З останніх сил він випустив в мене блискавку, яку я все ж встигнув відбити і нанести ще один удар. Я планував забрати його на Тайтон для суду, але він вирішив знищити себе. Енергія, яка вийшла з його тіла почала руйнувати палац, тож мені довелося тікати.


Майстер Сатіл Шан була дуже рада цій новині. Вона попросила скоріше повернутися на флагман "Доблесний". Тим паче, що весь флот ситів повідступав з секторів.


На "Доблесному" був порад в мою честь. Адмірал Дебрін вручив мені хрест Слави - найвищу нагороду Республіки, а майстер Сатіл Шан присвоїла звання майстра джедая. Все було закінчено. Нова надія на мир з’явилася в галактиці. Але моя історія на цьому закінчується.
 
Форум » Star Wars Games » On-Line Games » Jedi Knight (Сюжетный спойлер моей игры)
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук: